da li ste znali?

Ovo će MNOGE iznenaditi: Znate li koji glumac iz Igre sudbine je u STVARNOM životu suprug Olge Ožegović?

4

Lik Olge Ožegović doneo je osveženje u seriju "Igra sudbine", ali malo ko zna čija je supruga glumica koja ju je odigrala — i mnogi će se iznenaditi!

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Serija "Igra sudbine", donela je nova osveženja svim gledaocima, a za mnoge i iznenađenja — kada se pojavila Olga Ožegović, za koju su mnogi mislili da je mrtva.

 

U ulozi Olge Ožegović našla se Kristina Savić, inače supruga u privatnom životu Vladana Savića, koji tumači lik Ivana Ožegovića. 

 

Spletom okolnosti — oni su i u seriji bračni partneri!

 

Vladan Savić, Ivan Ožegović Igra sudbine
foto: Youtube Printscreen

Vladan Savić je, inače, stalni član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 1991. godine, kao i njegova supruga Kristina, s kojom igra zajedno u nekoliko predstava.

 

 

Kristina je muzičku školu, a 1995. primljena je na klavirski odsek Akademije u Novom Sadu. Diplomirala je na ovom odseku kao jedan od najboljih studenata generacije.


Kristina je, tokom svog muzičkog školovanja, radila sa mnogim bendovima, da bi 1998. postala stalni član pratećeg benda Zdravka Čolića, u svojstvu pratećeg vokala. Iste godine počela je da radi u Pozorištu na Terazijama, kao solista hora.

 

Vladan Savić, Ivan Ožegović Igra sudbine
foto: Youtube Printscreen

Kristina je u periodu od 2009. do 2012. nastupala je s Ivanom Bosiljčićem na njegovim muzičko-poetskim večerima.

 

Posebno interesantn činjenica jeste da je 2013. nastupila na Beoviziji, a tekst za numeru "Za tebe živim" napisao je njen suprug.

 

 

 

makonda-tracker