ima velike planove

"Igra sudbine" utiče i na njegovu sudbinu: Stevan Piale se nada proširenju porodice, ali...

0

Popularni glumac ističe da bi voleo da njegova ćerka Rosa dobije mlađeg brata ili sestru, a kada će se to dogoditi zavisi od nastavka snimanja serije "Igra sudbine"

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumac Stevan Piale za kratko vreme privukao je mnogo pažnje javnosti zahvaljujući ulozi u seriji "Igra sudbine", koja je oduševila publiku. Nakon velikog uspeha koji je serija postigla, najavljen je njen kraj, ali će se ipak zbog velikog interesovanja, snimati još jedna sezona.


Iskren da budem, kada smo počeli sa celokupnim projektom "Igra sudbine", nismo očekivali ovoliki uspeh, niko se nije nadao da će serija probiti sve rekorde gledanosti. Mislim da nam je celokupna situacija s koronavirusom dosta pomogla zato što su u vreme karantina ljudi bili kod kuće, kraj televizora. Tada su seriju gledali i oni koji možda zbog obaveza u normalnim okolnostima ne bi mogli ― rekao je nedavno producent "Igre sudbine" Marko Jovičić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)


Jedan od glavnih junaka je Luka Kanački, kog igra Stevan Piale, a glumac ističe da mu se dopao nastavak scenarija.

 

Čim sam pročitao prvih nekoliko strana scenarija, prvih par epizoda, bio sam zadovoljan materijalom — istakao je Piale za Blic.


Glumac je dodao da nije imao dilemu treba li da nastavi rad na "Igri sudbine", dok su neke od njegovih kolega morale da napuste ovaj projekat.


Svako ima svoje razloge. Neko je otišao zbog drugih ponuda, ali nisam ulazio u to, niti znam prave razloge. Ja se nisam ni trenutka premišljao jer je to ipak ekipa sa kojom sam već dve i po godine zajedno. Saživeo sam se sa njima i nikako ne bih bio ja taj koji kvari žurku. Jedino sam zamolio scenaristu Žarka Jokanovića da, ako može, moje pojavljivanje u novim serijama bar malo skrati, da bih imao više vremena za porodicu Unu i Rosu. Nedostaje mi vreme sa mojim devojkama — napomenuo je Stevan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)


Popularni glumac dobio je prošle godine sa suprugom Unom ćerku Rosu, a priznaje da bi oni voleli da njihova porodica dobije još jednog člana.


Postoje neke želje, ali treba to uklopiti sa serijom. Ne bih voleo da opet njih troje budu bez mene dok ja snimam. Želeo bih da se to ipak dogodi kada završim sa snimanjem serije — iskren je Piale.

 

 

makonda-tracker