samo u seriji je negativac

Bila je žrtva STRAŠNE PREVARE, uloga pohlepne sestre ju je proslavila: Životna priča NAJOMRAŽENIJE turske glumice

1

Domaća publika je upoznala u seriji "Ćerke" 

foto: Youtube prinscreen / rtvpink
foto: Youtube prinscreen / rtvpink

Turska glumica Hazal Turesan je rođena 20. jula 1985. godine u Ankari. Nakon završenog osnovnog i srednjeg obrazovanja studirala je glumu na Univerzitetu u Ankari, Fakultet za jezik, istoriju i geografiju.

 

Na televiziji je debitovala 2008. godine sa serijom "Zaboravi me", gde je tumačila lik Azre. Zatim, 2011. godine, igra u TV seriji "Restart" sa Devrimom Jakutom i mnogim drugim poznatim turskim glumcima nakon čega je dobila i veliko priznanje publike.

 

2016. godine, Hazal Turesan je dostigla prekretnicu u karijeri sa likom Jasemin u seriji "Ćerke" kojom je osvojila srca domaće publike i privukla veliku pažnju svojim zlobnim i oholim likom. Ipak, u medijima se pisalo da je ona sušta suprotnost svom liku iz serije što je kasnije i potrvđeno.

 

 

Umesto opasnice, glumica je doživela nešto što je dokazalo da je pomalo lakoverna i popustljiva. 

 

Glumici Hazal Turesan lažni bankar je prevario za 100 hiljada turskih lira tako što je tvrdio da njen pokojni otac ima dug za osiguranje. Hazal je nakon ovog sastanka sa njim uzela kredit od banke u tom iznosu i uplatila je na račun koji joj je prevarant dao.

 

 

Posle nekog vremena, Turesanova je shvatila da je prevarena i podnela je krivičnu prijavu tužilaštvu.


Protiv osumnjičenog Alperena Šanliturka podneta je tužba zbog „kvalifikovane prevare korišćenjem informacionih sistema kao bankovnog ili kreditnog informacionog alata za koji je zaprećena kazna zatvora od 4 do 10 godina.

 

 

Godine 2019. Hazal je uspela da privuče pažnju filmom „Sing Me a Love Song“ u koprodukciji Irana i Turske.

 

Glumica se u proteklih nekoliko godina drastično promenila. Svoju braon kosu zamenila je kratkom plavom šrizurom ošišanom na paž, a mnogi su mišljenja da nikada nije izgledala bolje. 

 

 

makonda-tracker