wow!

Izvajana tela, šarm i lepota: 8 turskih zavodnika za kojima su poludele žene širom sveta

4

Oni su se toliko istakli svojim talentom i izgledom da retko ko može da im odoli. 

foto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia
foto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Turski glumci važe za velike zavodnike i zbog toga oko njih su uvek okupljene armije obožavateljki. U Srbiji su ovi frajeri postali popularni kada su se turske serije ušunjale u domaće podneblje, a neki od njih nisu samo popularni kod srpske publike, nego ih obožavaju žene širom sveta. 

 

Pogledajte 8 turskih zavodnika zbog kojih padaju vilice: 

 

Šukru Ozildiz

 

Glumac i model Šuku Ozildis jedan je od najvećih zavodnika u Turskoj, pišu mediji. Visok je 190 centrimetra i ima 34 godine, a svaki put kada objavi fotografije na Instagram, u njegovim komentarima se mogu naći samo komplimenti. 

 

Ekin Mert Dajmaz

Ovaj glumac se pojavio se prvi put 2014. godine na televiziji i od tada samo niže uspehe i neprestano dobija nove uloge. Pored glume, negova velika želja je da postane trener i fitnes instruktor. Ekin takođe studira u Instanbulu. 

 

Džan Jaman

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Džana Jamana mnogi nazivaju "turskim Džejsonom Momoom", rođen je u Istanbulu 1989. godine, a korene vuče s Kosova i iz Severne Makedonije. Kao što je i poznato on je jedan od omiljenih glumaca u Turskoj, a i u svetu. 

 

Trenutno vreme provodi u Italiji, gradi karijeru i radi na mnogim projektima. Pored glume, bitno je pomenuti da je on diplomirani pravnik i da je nekoliko godina radio u struci. 

 

Berk Atan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berk Atan (@berkatan)

Ovaj glumac pored brojnih angažmana na serijima i flmovima u poslednje vreme dobija i brojne ponude da radi kao model za luksuzne brendove. 

 

Od detinjstva se bavi sportom, kao i cela njegova porodica, a karijeru u fudbalu ostavio je zbog glume i manekenstva.

 

Deniz Kan Aktaš

Ovaj momak radio na brojnim projektima, ali je jedan od najpoznatijih njegova uloga u  seriji "Pozovi mog agenta".

 

Pre nego što je zakoračio u glumački svet, Aktaš je završio studije brodogradnje i mašinstva u Istanbulu. Glumi i u pozorištu, a poslednja mu je uloga bila Romea u „Romeu i Juliji”.

 

Engin Akjurek

Ovaj glumac je jedan od omiljenih turskih umetnika u Srbiji. On je igrao u nekim od najgledanijih turskih projekata kao što su "Ambasadorova ćerka" i "Izgubljena čast".

 

Ima veoma strog režim vežbanja i to se vidi u njegovoj vrhunskoj formi. Diplomirao je istoriju, piše knjige, a sve više ga zanima ideja o režiji i pisanju scenarija za serije.

 

Ibrahim Čelikkol

Četrdesetogodišnji glumac obožava sport i uživa u sportskim aktivnostima. Ono što je evidentno jeste da je Ibrahim u odličnoj formi. Takođe je poznat po ulogama u serijama "Iffet" i "Milost".

 

Svoje mišiće, ali i intenzivan i naporan rad na njima Čelikkol redovno pokazuje na društvenim mrežama. Samo na Instagramu ga prati 2,3 miliona ljudi.

 

Tolgahan Sajišman

Tolgahan je velika zvezda u Turskoj i glumac je kojeg svi obasipaju komplimentima. Ovaj četrdesetogodišnjak je oduvek bio u zavidnoj formi, a s obzirom na to da je igrao boksera u seriji „Šampion” i intenzivno se pripremao za tu ulogu, nije čudno izgleda fenomenalno.

 

Tolgahana je srpska publika obožavala i u seriji "Zabranjena ljubav" u kojoj je tumačio glavnu ulogu, a zanimljivo je i da je ovom turskom glumcu i modelu prva partnerka bila naša Emina Jahović koja je svoju prvu ulogu tada imala u seriji " Polje lala".

 

 

 

 

makonda-tracker