PRESLATKI

Upoznali su se na snimanju serije, pa postali PAR IZ SNOVA: Ljubavna priča Šerherezade iz "1001 noći" je prava BAJKA

0

Turska serija "1001 noć" ostala je u srcima mnogih Srpkinja

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Turska glumica Berguzar Korel i njen kolega Halit Ergenč predstavili su se domaćoj publici u veoma popularnoj seriji "1001 noć" koja se na našim televizijama emitovala pe tačno 13 godina.

 

U njihovoj filmskoj ljubavnoj priči danima su uživali televizijski gledaoci, a kasnije se njihova ljubav sa platna prelila i u stvarni život. Ni jedno od njih dvoje nije ni slutilo da će postati jedan od najskladnijih turskih parova.

 

Berguzar Korel uplovila je u brak s kolegom Halitom Ergečom pre više od i dugo je svoju intimu držala iza zatvorenih vrata. Ipak, nedavno je, nakon perioda skrivanj odlučili da svoj brak ogole pred javnošću.

 

 

Berguzal je postala veoma aktivna na društvenim mrežama, a imali smo priliku i da vidimo njihovog sina po imenu Ali. 2019. godine pojavile su se glasine da je Korelova ponovo u drugom stanju.

 

Ona i Halit najpre su ignorisali tračeve i pitanja novinara, ali pošto više nisu mogli da izbegavaju javnost, glumci su priznali da će ponovo postati roditelji.


 - Ne mogu da vam opišem kakvu nam je sreću donela ova vest, trudnoća je blagoslov, a ja se upravo tako osećam - istakla je Berguzar.

 

 

Nakon drugog deteta, koje su dobili 2020. devojčice po imenu Hana, došlo je i treće dete, ćerka Lejla koju su dobili 2022. godine.

 

Nakon toga par je odlučio da se preseli u London gde i danas živi. Sada u Tursku odlaze samo na godišnje odmore i kada žele da provedu vreme sa članovima svoje šire porodice.

 

 

Njihova deca u Londonu pohađaju školu i vrtić, a glumci zbog posla često žive na relaciji London - Istanbul. 

 

Lepa glumica pre izvesnog vremena u potpunosti je promenila i svoj imidž, a ne libi se i da atmosferu iz svog porodičnog doma podeli sa praticima na društvenim mrežama, pa tako često imamo priliku da vidimo kako izgledaju ona i njen suprug, jedan od turskig glumaca za kojim su uzdisale žene širom sveta.

 

 

makonda-tracker