ipak im je suđeno

Rastali su se, ali nisu mogli jedno bez drugog: Turska glumica iz serije "Sanjalica" uskoro staje na ludi kamen

1

Glumica iz popularne turske serije saopštila je kada će sklopiti brak sa svojim izabranikom

foto: Instagram, demetozdemir
foto: Instagram, demetozdemir

Turska glumica Demet Ozdemir, zvezda serije "Sanjalica", jedna je od najpopularnijih poznatih ličnosti u svojoj zemlji, pa mediji neprestano pišu o novinama u njenom privatnom životu. A njih je na pretek!


Kako je Demet saopštila, sudbonosno "da" svom vereniku Oguzhanu Koču konačno će reći uskoro — romantično slavlje zakazali su za 26. avgust.

 

Ova veza je, inače, jedna od najpraćenijih u Turskoj, naročito jer je par raskinuo u jednom trenutku prošle godine. Međutim, zgodni muzičar i voditelj i lepotica iz serije "Sanjalica" ubrzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa je usledilo pomirenje.

 


Nekoliko meseci nakon što su ponovo postali par, Koč je 14. februara, na Dan zaljubljenih, zaprosio Demet.

 

 

Njen budući suprug je jedan od najpoznatijih muškaraca u Turskoj, a učestvovao je u više televizijskih projekata.

 

 

Iako ima muzičko obrazovanje i muzika je njegov primarni posao, okušao se u mnogim oblastima, a prilično je uspešan kao glumac i scenarista, pre svega u komediji. Uz to, on "pozajmljuje glas" u sinhronizaciji animiranih filmova, a spada i u jednog od najatraktivnijih frajera turske javne scene.

 

 

Glumicu su mediji, inače, ranije povezivali s njenim kolegom iz popularne serije Džanom Jamanom, koji je ostao prava evropska zvezda, na prvom mestu zbog svog talenta, ali ništa manje pažnje ne privlači njegov izgled.


Njih dvoje nikad nisu komentarisali ove tračeve, ali se Džan pre nekoliko godina, kada mu je uručeno jedno glumačko priznanje, posebno zahvalio lepoj Demet.


Posebno hvala Demet Ozdemir. Od sada, sve buduće nagrade koje budem dobijao, pola će pripadati njoj. Hvala ti što te imam ― istakao je on.

 

 

makonda-tracker