prelep par

Pre 3 godine se udala za poznatog biznismena, živi svoj san: Kako danas izgleda glavna junakinja serije Gumuš?

0

Lepu Songul Oden upamtili smo po ulozi u seriji Gumuš, a nedavno je uplovila u brak sa čovekom svog života 

foto: Youtube Printskrin / GumusKANALDOFFICIAL
foto: Youtube Printskrin / GumusKANALDOFFICIAL

Poznata turska glumica Songul Oden bila je veoma popularna u našoj zemlji kada se pojavila kao glavna junakinja serije "Gumuš".

 

Tada su ljudi bili prikovani za male ekrane uživajući u ljubavnoj priči Gumuš i Mehmeta. Ovu seriju pratilo je više od 85 miliona gledalaca, a glavni glumci turske serije, Songul Oden i Kivanç Tatlitug, preko noći su stekli planetarnu slavu.

 

Iako je Songul prvenstveno pozorišna glumica, glavna uloga u pomenutoj seriji zaista joj je prijala.

 

 

Osim glumom, Songul se bavila i modelingom snimajući reklame za neke odnajjačih svetskih brendova. Zaigrala je i u nekoliko filmova, glumeći s najpoznatijim turskim glumcima poput Halita Ergenca, Cansua Derea i Ezgija Asroglua.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Songül Öden (@sngloden)

Pred nešto više od tri godine Sonul je pronašla svoju sreću i van filmskog platna. Udala se za biznismena Armana Bıcakcıja, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

 

Sonul se veoma brzo  probila na naslovne stranice najpoznatijih turskih magazina. Njen privatni život bio je dugo u centru pažnje turksih medija, pa se odatle moglo saznati i nešto više o izabraniku lepe Songul. 

 

 

Suprug lepe glumice Arman Bıcakcı živi u Vašingtonu. On je veoma uticajan biznismen koji radi u oblasti pozorišta. Arman Bıcakcı, koji je upoznao svoju suprugu Songul Oden u pozorišnoj predstavi, poznat je i kao nećak dizajnera nakita Sevana Bıcakcıja.

 

A sad još malo detalja o lepoj Songul. Lepa turska glumica je rođena 17.02.1979. godine u Diyarbakır, a detinjstvo je provela u Ankari. Diplomirala je na Turskoj akademiji dramskih umetnosti.

 

 

 

U prevodu njeno ime je i naziv vrste ružinog cveta tako da je veoma brzo ova lijepa glumica postala poznata pod nadimkom Ruža Turske. Njena karijera počinje 2001. godine kada je dobila ulogu u mini seriji Posljednja volja. Zatim se pojavljuje u serijama Oblak u vazduhu, Gumuš, Predaj se srce.

 

makonda-tracker