da li vam se dopadaju?

Keri Bredšo poručuje – ŠTIKLE VIŠE NISU U MODI! Salonke je zamenila najudobnijom obućom koju većina PREZIRE

1

Ovakav par obuće smo u nekom trenutku imali svi i, iako je nesumnjivo vrlo udoban i praktičan, teško da biste želeli da u njemu budete viđeni van kuće

Sara Džesika Parker neguje stil na koji se žene širom sveta ugledaju
Sara Džesika Parker neguje stil na koji se žene širom sveta ugledajufoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

U Njujorku je nedavno nastavljeno snimanje serije "I tek tako..." (And Just Like That...), nastavka kultnog "Seksa i grada".


Paparaci ne mogu da se zasite trendseterke Sare Džesike Parker, Sintije Nikson i Kristin Dejvis, te svakodnevno beleže sve što mogu da primete na setu, pa već imamo priliku da vidimo kako će glumice biti odevene u drugoj sezoni ove serije.


"Seks i grad" poznat je koliko po avanturama glavnih junakinja toliko i po njihovom modnom stilu, koji nas je navikao da očekujemo neočekivano, ali najnovijem iznenađenju u režiji Sare Džesike Parker niko se nije nadao.


Njen lik Keri Bredšo prepoznatljiv je po beskrajnoj ljubavi prema cipelama, mahom luksuznim modelima vodećih modnih kuća, a glumica se toliko saživela sa Keri da je i van ekrana razvila blizak odnos sa elegantnim salonkama s visokim štiklama i osnovala sopstveni brend SJP. Zbog toga su se svi iznenadili kad su je setu ugledali u – ravnim i praktičnim klompama.

 

Sara Džesika Parker ponela je udobne ravne klompe koje potpisuje Gucci
Sara Džesika Parker ponela je udobne ravne klompe koje potpisuje Guccifoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U jednoj sceni, Sara Džesika Parker šeta vrlo ležerno odevena, u kardiganu i trenerci, koje je kombinovala sa podignutim soknama i papučama koje potpisuje modna kuća Gucci.

 

Reč je o modelu zaobljenog vrha u nijansi boje peska, koje krase prepoznatljivi navy monogrami ovog brenda i kaišići. Cene ovih papuča variraju, u zavisnosti od modela, a najskuplje koštaju 1.500 evra.

 

Sara Džesika Parker ponela je udobne ravne klompe koje potpisuje Gucci
Sara Džesika Parker ponela je udobne ravne klompe koje potpisuje Guccifoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Udobne klompe za koje se jedna od najuticajnijih žena u svetu mode odlučila podsećaju na papuče kuće Birkenstock, koje su bile najpopularnije u 2022. godini i kakve je Keri nosila i u prvoj sezoni serije, kada zbog povrede stopala nije mogla da nosi štikle.

 


Da li se Sara Džesika Parker i dalje oporavlja ili nam poručuje da je štiklama "odzvonilo" i da je vreme za udobnost, saznaćemo uskoro, ali čim se ona više puta pojavila u ravnoj obući, jasno je da nam se sprema novi modni trend.

 

Kako to izgleda kada čuvena glumica odluči da zasija u elegantnim kombinacijama, obavezno se podsetite u galeriji.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

 

 

 

makonda-tracker