da li ste znali?

Fanovi ŠIROM SVETA oduševljeni nakon reči producenta: U nastavku ČUVENE SERIJE Seks i grad ipak će se pojaviti Samanta?

0

Seks i grad je kultna serija, ne postoji osoba koja nije u toku bar sa delom priče glavnih junakinja, a mnoge je obradovala vest da se snima i nastavak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna Keri Bredšo, koju tumači Sara Džesika Parker i Samanta, koju glumi Kim Katral, su dva omiljena lika ove serije i mnoge se poistovećuju sa njima.

 

Informacija o snimanju nastavka je za kratko vreme obišla planetu, međutim, mnogi su se razočarali jer u nastavku sezone neće biti Samante. Objašnjenje za ovo je da Kim Katral ne želi da snima zajedno sa Sarom Džesikom Parker zbog stalnih svađa.

Međutim, mnogi fanovi su se ponovo obradovali jer je otkriveno da lik Samante neće biti skroz izbačen iz serije, te će tako Keri i Samanta i dalje komunicirati na prepoznatljiv način kako su to radile dosad.

 

One će razmenjivati poruke i na taj način će biti zadržan Samantin lik.

 

Majkl Patrik King, reditelj i scenarista, otkrio je ove informacije i prisetio se kako su na neverovatan način uspeli da sačuvaju u tajnosti smrt gospodina Zverke.

- Pravo je čudo da smo tu epizodu uspeli da emitujemo pre nego što je iko saznao da je Zverka umro. To je herkulovski. Uzeo sam Saru Džesiku za ruku, a mi smo ustali i rekli: 'U redu, zadržao sam vas 75 jer želimo da čuvate našu tajnu. A ovo je Zverkina sahrana i učinili smo sve što smo mogli da se to sačuva u tajnosti. To je vrlo važno za seriju i voleli bismo da nam to i uspe. A onda, 13. decembra, dan nakon emitovanja, možete da kažete svima da ste bili tamo - rekao je King.

 

King smatra da je to bio odraz poštovanja prema Keri i nisu želeli da joj unište šou. Nama ostaje da čekamo emitovanje nove sezone i vidimo kako će izgledati sve bez Samante.

 

 

makonda-tracker