OPSTALI SU UPRKOS SVEMU

Udala se u crnoj haljini, oprostila mu prevaru i LUDA JE ZA NJIM: 26 godina duga ljubavna priča holivudskog para

0

Glumica Sara Džesika Parker i njen suprug, takođe glumac Metju Broderik opstali su uprkos svemu.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik venčali su se 1997. godine
Sara Džesika Parker i Metju Broderik venčali su se 1997. godinefoto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pre nego što je upoznala ljubav svog života, glumica Sara Džesika Parker je bila u vezi sa takođe popularnim glumcem Robertom Daunijem Džuniorom.


Međutim, njegov način života i poroci su učinili da na sedam godina dugu vezu stave tačku, a ubrzo nakon raskida, Sara je upoznala Metjua Broderika.

 

Početkom 90-ih, Sarina braća Tobi i Pipin osnovali su brodvejsku pozorišnu kompaniju pod nazivom "Goli anđeli", i Broderik se uključio.

 

A u to vreme se upoznao sa Sarom, koleginicom entuzijastkinjom na Brodveju koja je postigla veliki uspeh kada je kao tinejdžerka glumila u "Eni".

- Metju i ja dolazimo iz drugog vremena i mesta. Kada smo bili mladi, sve što smo želeli je da budemo dobri glumci koji rade. Nismo razmišljali o slavi ili novcu jer, iskreno, novac nikada nije bio deo sna- rekla je glumica za Harper's Bazaar 2013. godine.

 

Mesecima nakon što su se upoznali, Metju je Saru pozvao na sastanak.

 

- Ostavio je veoma šarmantnu poruku na mašini- ispričala je Sara za New York Times 1996. godine.

- Rekao si - Zdravo ovde Metju Broderik. Morao si da koristiš svoje prezime -

Nakon toga su otišli u bioskop


- Sećam se prvog susreta sa njom. I još uvek se jasno sećam kako sam je video da hoda ulicom prema bioskopu. Veoma neobično, jer se uglavnom ne sećam većine ljude kad sam ih prvi put video. Ali nje se sećam jasno kao dan - opisao je Broderk 2012. godine, preneo je E!Online

 

Njihova veza se razvijala u pravom smeru, a glumica nije krila koliko voli svog izabranika.


- On je tako bistar, tako zgodan, mislim da je on najzgodniji muškarac kojeg sam videla u životu - rekla je Sara za Los Angeles Times 1996. godine.

- Inspiriše me. Luda sam za njim, potpuno - rekla je.


Veoma je rano znala da je on taj i da želi da se uda za njega.

 

  • Venčali su se 1997. godine

 

Sara i Metju nisu želeli tradicionalno venčanje, a svojih 100 zvanica su iznenadili ceremonijom venčanja u sinagogi na Lover East Side- budući da su gosti mislili da idu na običnu zabavu.

 

Sara je takođe poništio očekivanja noseći šik crnu haljinu Morgane Le Fai umesto tradicionalne bele venčanice.

- Nikada nisam razmišljala o venčanici. Nikada. Nisam ni sanjala o tome - rekla je za People 2018. godine

 

Nakon pet godina braka, dobili su prvo dete, Džejmsa Vilkija Broderika, a 2009. godine su zahvaljući surogat majci dobili bliznakinje Tabitu Hodž Broderik i Marion Loretu Elbel Broderik


 - Pokušavali smo i pokušavali i pokušavali i pokušavali da zatrudnimo, ali to se jednostavno nije dešavalo, na konvencionalan način - 

 

  • Ključ srećnog braka

 

- Ja volim Metjua Broderika! Recite mi da sam luda, ali ja ga volim! Možemo da budemo samo u braku u kom jesmo. Vrlo smo posvećeni svojoj porodici i životima. Volim naš život! Volim to što je baš on otac moje dece i zbog njega je tu čitav jedan svet koji volim – rekla je Sara 2013. godine za Harper's Bazaar.

A kao ključ njihovog braka ističe upravo razdvojenost.

 

Iako priznaje da zvuči ludo, ali zahvaljujući njihovim životima i poslovima koji im dozvoljavaju da budu tu i tamo odstutni, to im donosi veliki benefit u bračni život.

 

  • Glasine o prevari

 

Ali ni njihov brak nije prošao bez skandala, a 2008. godine se pojavila vest u časopisu Star da je Metju imao aferu sa 25-godišnjom devojkom.

 

Metju je više puta viđen kako kasno uveče odlazi u njen stan, a čak je na jednu zabavu umesto žene odveo ljubavnicu. Ipak, brzo su se rastali, a Broderik je nakon toga navodno nastavio da vara suprugu sa brojnim ženema. 

– Da, nisam to komentarisala... Ljudi me zapitkuju o mom braku, kako uspevam da funkcioniše, a ja im kažem – ne pričamo o tome. To nije istina – rekla je glumica jednom prilikom.


Da ljubav pobeđuje sve svedoči i činjenica da ove godine Sara i Metju slave 26 godina braka i da važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu. 

 

makonda-tracker