hrabra

8 godina je krila ko je otac njenog sina: Glumica je rešila da progovori i otkrila sve o svojoj nesvakidašnjoj porodici

2

Najmlađi sin šarmantne glumice ne samo što ima dve majke već dvojicu poznatih muškaraca zove – tata

Sintija Nikson sa suprugom Kristin Marinoni
Sintija Nikson sa suprugom Kristin Marinonifoto: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Sintija Nikson (57), koju smo zavoleli u ulozi Mirande u seriji "Seks i grad", nikada nije preterano eksponirala svoj privatni život, iako nije krila glavne promene u njemu.


Ona je od 1988. do 2003. bila udata za školskog nastavnika Denija Mozesa, s kojim je dobila dvoje dece – Samjuela i Čarlsa, a pre nekoliko godina je saopštila da je starije od njih transrodna osoba.


Godinu dana nakon razvoda, Sintija je počela da se viđa sa aktivistkinjom Kristin Marinoni, s kojom se verila u 2009. godine, a venčala 2012. u Njujorku.

 


U tom trenutku njih dve su već imale sina Maksa, koji je došao na svet 2011. godine.


Međutim, osam godina nije bilo poznato ko je otac mališana, a znalo se samo da ga je rodila Kristin. Glumica je to promenila 2019. godine, kada je saopštila da je Maksov tata – kostimograf Majkl Grauler (54).

 

Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju svog sina s muškarcem koji mu namešta kostim za Noć veštica i napisala:


Kad ti je tata kostimograf i uvek si želeo da budeš Penivajz...

 


Ovaj umetnik i Sintija Nikson poznaju se punu deceniju. Oni su prvi put sarađivali na snimanju filma "Put u nepoznato", a Grauler je bio među zaduženima za kostime i na snimanju oba dela filma "Seks i grad".


Nakon što je glumica objavila ovu fotografiju, njen nalog na Instagramu obasut je brojnim komentarima fanova, koji su, najblaže rečeno, zapanjeni zbog ovog otkrića, a nemali broj njih čestita Sintiji na hrabrosti da otvoreno pokaže svoju, možda nesvakidašnju, ali veliku i srećnu porodicu.

 


Majkl Grauler je, inače, suprug pantomimičara Vilijama Bauersa (64), a Sintija i njega naziva Maksovim tatom.


Glumica kasnije nije otkrivala više o njihovom porodičnom životu.

 

 

makonda-tracker