napokon!

Fanovi oduševljeni: Keri Bredšo u strasnom poljupcu sa ljubavlju svog života

0

Keri Bredšo i njemu možda nije uspelo u seriji Seks i grad, ali izgleda da je napokon vreme za njih dvoje. 

Te čuvene stepenice...
Te čuvene stepenice... foto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedi

Nema ko nije gledao čuveni seriju Seks i grad i pratio ljubavne probleme Samante, Šarlot, Mirande i, naravno, Keri Bredšo. Keri Bredšo je imala svoj večni kraš, pošto kroz celu seriju nije uspela da se otrgne iz zagrljaja gospodina Zverke, ali po mnogima njena prava ljubav iz te serije jedan drugi lik.

 

Ako ste gledali seriju, verovatno odmah znate o kome se radi, u pitanju je Ejdan, koga je tumačio Džon Korbet. Ejdan i Keri su više puta pokušali u Seksu i gradu, ali na kraju im ipak nije uspelo, zbog čega su pojedini fanovi bili devastirani.

 

No, na njihovu radost izgleda da je došlo vreme za Keri i Ejdana. Strana štampa je puna novih slika na kojima se Ejdan i Keri strasno ljube! Ne, nije šala, a nije ni Seks i grad.

 


U pitanju je serija "And Just Like That...", za koju su Sara Džesika Parker i Džon Korbet ponovo oživeli svoju romansu.
 

Ovaj kadar njihovog strasnog poljupca, zabeležen je dok su snimali scenu sa seriju. U toj seriji, Džon je otpratio Saru do kuće, i kao u seriji Seks i grad, došao do stepenica ispred njene zgrade i, jasno vam je već šta se posle desilo.

 

Strasni poljubac
Strasni poljubac foto: splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica je stajala na poslednjoj stepenici svog braon kamenog stepeništa dok je grlila Ejdana, a on joj je nežno držao struk za to vreme. Hemiju između Sare i Parkera i Džona mogli su da vide i oni koji su prolazili tu dok se snimalo.


Ova serija je na neki način nastavak Seksa i grada, a Ejda i Keri su opet ušli u romansu, nakon što je u prvom delu serije Kerin muž, gospodin Big, preminuo.

 

 

 

makonda-tracker