ispovest

Dva meseca je čuvala telo pokojnog sina u kući: Pevačica u memoarima otkrila bizarne detalje o svom životu

0

Nakon smrti Lise Mari Prisli, njena ćerka Rajli završila je knjigu koju je pevačica pisala i otkrila mnoge pojedinosti o životu ćerke legendarnog Elvisa Prislija

Lisa Mari Prisli je u trenutku smrti pisala autobiografiju
Lisa Mari Prisli je u trenutku smrti pisala autobiografijufoto: NGRE / NEMO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lisa Mari Prisli, američka pevačica i kompozitorka i ćerka čuvenog Elvisa Prislja, preminula je u januaru 2023. godine, a malo je poznato da je pre smrti počela da piše memoare.


Njih je sada završila njena ćerka Rajli Kio i objavila ih pod nazivom "Odavde do velike nepoznanice", a knjiga sadrži mnogo šokantnih detalja o životu ćerke Prisile Prisli i kralja roka.


Lisa Mari osvrnula se na mnoge zanimljive epizode svog života, uključujući i misteriozni brak s Majklom Džeksonom, a otkrila je i bizaran podatak – da je u kući čuvala telo svog sina Bendžamina dva meseca nakon što je umro.

Bendžamin je oduzeo sebi život u 28. godini, a Lisa Mari je, kako je istakla u izjavi za medije tih dana, bila "potpuno slomljenog srca, neutešna i sasvim razorena".

 

Lisa Mari Prisli sa sinom Bendžaminom Kiom
Lisa Mari Prisli sa sinom Bendžaminom Kiomfoto: lisampresley, Instagram

Zašto je Elvisova ćerka držala telo sina u kući dva meseca?


U svojim memoarima piše da je njegove ostatke držala na suvom ledu čak dva meseca, u spavaćoj sobi u gostinjskoj kući na svom imanju u Los Anđelesu.


U saveznoj državi Kalifornija ne postoji zakon po kom nekoga morate da odmah da sahranite – napisala je.


Rajli je u knjizi objasnila majčinu odluku time što je Lisa Mari želela "dovoljno vremena da se oprosti" od svog sina, kao što je to učinila i sa svojim ocem Elvisom Prislijem.


Nakon muzičareve smrti, njegov otvoren kovčeg je držan na imanju "Grejslend" dva dana, pre nego što je sahranjen.

 

Lisa Mari Prisli umrla je u januaru 2023. godine
Lisa Mari Prisli umrla je u januaru 2023. godinefoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dolazila bih do mesta gde je ležao u kočvegu samo da bih bila s njim, da bih mu dodirnula lice, uhvatila ga za ruku i pričala s njim – napisala je Lisa Mari. – Pitala sam ga: "Zašto se ovo dešava? Zašto ovo radiš?"


Ona je objasnila da nije znala šta da radi sa svom tugom koju je osećala, ali da joj j pomoglo to što je Elvisovo telo bilo u kući.


To što je moj tata bio u kući posle smrti je bilo neverovatno korisno jer sam mogla da provedem vreme i pričam s njim – dodala je.

 

BONUS VIDEO

Ivan Milinković izveo pesmu Elvisa Prislija

 

makonda-tracker