u sebi je predugo nosila bol

Ovako su izgledali poslednji dani Elvisove ćerke: Plakala je pred kamerama, priznala da danima ne izlazi iz kuće

0

Lisa Mari Prisli doživela je iznenada srčani zastoj, a njen bivši suprug Deni Kio pružio joj je prvu pomoć i kontaktirao s hitnom pomoći. Sve je bilo uzalud...

Lisa Mari Prisli u suzama na dodeli Zlatnih globusa
Lisa Mari Prisli u suzama na dodeli Zlatnih globusafoto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američka pevačica Lisa Mari Prisli, jedina ćerka pokojnog Elvisa Prislija i Prisile Prisli, preminula je u četvrtak u 55. godini, nekoliko časova nakon što je hospitalizovana zbog srčanog zastoja, potvrdila je njena majka.


Prisila Prisli i porodica Prisli su šokirani i očajni zbog tragične smrti njihove voljene Lise Mari – navedeno je u zvaničnom saopštenju. – Oni su duboko zahvalni svima na podršci, ljubavi i molitvama i mole za privatnost u ovom teškom trenutku.


Lisa Mari, koja je ceo svog život provela pred kamerama i čiji su čak i izlazak iz porodilišta fanovi njenog oca pratili s oduševljenjem, pojavila se poslednji put u javnosti samo nekoliko dana pred smrt.

 

Elvis i Prisila Prisli sa tek rođenom ćerkom Lisom Mari
Elvis i Prisila Prisli sa tek rođenom ćerkom Lisom Marifoto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Ona je sa svojom majkom Prisilom prisustvovala 80. dodeli Zlatnih globusa, gde je podržala ekipu biografskog filma "Elvis", koji govori o njenom ocu.

 

Dok je mladi glumac Ostin Batler, koji je igrao Elvisa Prislija, držao govor i zahvaljivao Lisi Mari i Prisili što su mu otvorile svoja vrata i pomogle mu da spremi ulogu najbolje moguće, ona nije mogla da zadrži suze.

 

Glumac Ostin Batler sa Elvisovom ćerkom Lisom Mari
Glumac Ostin Batler sa Elvisovom ćerkom Lisom Marifoto: Stewart Cook/HFPA/ Capital Pictures / Capital pictures / Profimedia

Batler je, oponašajući prepoznatljivi glas i način govora kralja roka, poručio Prisili i Lisi Mari da će ih zauvek voleti, a Elvisova ćerka nije uspela da se obuzda i zaplakala je pred kamerama.

 

Lisa Mari i Prisila Prisli na dodeli Zlatnih globusa
Lisa Mari i Prisila Prisli na dodeli Zlatnih globusafoto: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poslednje što je pre dodele Zlatnih globusa bilo poznato o njoj jeste da je 8. januar – Elvisov rođendan – Lisa Mari Prisli provela na čuvenom očevom imanju Grejslend, u Memfisu. Na dan kada bi slavni muzičar slavio 88. rođendan, ona je pozdravila fanove na društvenim mrežama, kada je priznala da dugo nije izašla iz kuće.

 


Prošlo je mnogo vremena. Nedostajali ste mi. Volim vas. Stalno govorim da ste vi jedini koji mogu da me izvedu iz kuće. Ne šalim se. Uzvraćam vam, volim vas i zato sam ovde – poručila je Lisa Mari fanovima.

Kako su obožavaoci Prislijeve primetili, ona je izgledala vrlo tužno i kao da još uvek nije uspela da nastavi dalje nakon samoubistva njenog sina Bendžamina.


Moj otac bi danas napunio 88 godina, teško je poverovati. Mislim da bi bio ponosan, mislim da je ova godina bila neverovatna godina. Film je neverovatan i jako sam ponosnana njega, nadam se da ste i vi – rekla je Lisa Mari. – Tako je dirljivo što svake godine dolazite sa svih strana sveta i to je dirljivo za mene i moju porodicu i hvala vam.

 

 

makonda-tracker