nikome nije govorila

"Nisam spavala s njim!" Imala je 14 godina kada ju je zavela slavna svetska zvezda, a u školi je — ćutala o tome

0

Film "Prisila" donosi na ekrane neverovatnu priču o početku ljubavi Elvisa i Prisile Prisli

elvis i prisila prisli na svom venčanju
elvis i prisila prisli na svom venčanjufoto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Film "Prisila" Sofije Kopole već sada privlači veliku pažnju javnosti, a mnogi ljubitelji kinematografije i kralja rokenrola jedva čekaju da pogledaju u bioskopima kako je ekranizovana ljubavna priča Elvisa i Prisile Prisli.

 

Prisila Prisli prisustvovala je premijeri ove biografske drame na 80. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji.

 

Premda nije inicijalno bilo planirano da prisustvuje pres-konferenciji povodom ovog filma, "skočila" je iz publike kada su je pitali kako je bilo gledati svoj život kroz retrospektivu na ekranu.

 

— Bilo je teško sedeti i gledati film o samom sebi, svom životu, svojoj ljubavi — počela je Prisila u suzama.

 

Sofija je uradila odličan posao. Uradila je svoj domaći, pričale smo više puta i zaista sam se trudila da obezbedim njoj što više detalja mogu.

 

U filmu "Prisila glume Kejli Spejni i Džejkob Elordi, naravno, Prisilu i Elvisa, a film prikazuje njihovu vezu od prvog upoznavanja, kada je imala svega 14 godina. 

 

 

Prisila se ušunjala u Elvisov svet, a potom i odrastala s njim. Ipak, ona insistira na tome da Elvis nju i njenu mladost nije iskoristio.

 

Mojim roditeljima je bilo teško da razumeju da ja toliko interesujem Elvisa. Mislim da je to zato jer sam ga slušala. Elvis mi je otvorio svoje srce na svaki način dok smo bili u Nemačkoj, svoje strahove, nade, govorio o gubitku majke, što nikad nije preboleo... I ja sam bila osoba koja je stvarno sedela i slušala i tešila ga. To je bila naša veza. Iako sam imala 14 godina, bila sam suštinski starija od toga, ne u brojkama. To je bila velika privlačnost. Ljudi misle "To je bio seks". Ne, nije, nisam nikada spavala s njim u to doba.

 

Elvis Prisli, Elvis i Prisila Prisli, Prisila Prisli, Lisa Mari Presli, Lisa Mari Prisli
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

On je bio jako ljubazan, nežan, pun ljubavi, ali je poštovao to što sam imala samo 14 godina. Bili smo povezani razmišljanjem i to je bila naša veza — u jednom dahu je otkrila Prisila.

 

Ne znam zašto mi je toliko verovao, ali jeste. I nikada nikome nisam rekla da se viđamo, a on je voleo što ne odustajem od njega. Nikome u školi nisam rekla da se viđamo. Gradili smo vezu i ona je trajala dok nisam otišla. To nisam uradila jer ga nisam volela, on je bio ljubav mog života. Ali, taj način života je bio pretežak za mene i verujem da će me mnoge žene razumeti. To nije uništilo našu vezu, mi smo ostali bliski, imali smo ćerku i ja sam učinila da je on stalno viđa. Bilo je kao da se nikad nismo rastali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elvissatnin

 

Bonus video

Miloš Timotijević na Sarajevo Film Festivalu

 

 

makonda-tracker