našli su način da se s njim izbore

Ni njima ne cvetaju ruže: Ovo je najveći problem koji potresa brak Džordža i Amal Kluni

0

Iako su uspešni, bogati i zaljubljeni, Amal i Džordž Kluni imaju svoje trzavice, a od jeseni će pokušati da ih reše.

Džordž i Amal Kluni
Džordž i Amal Klunifoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Holivudska ikona Džordž Kluni i njegova supruga, advokatica za ljudska prava,Amal Kluni, ovog septembra proslavili su deceniju ljubavi. Nagađalo se da će par ne desetogodišnjicu obnoviti i zavete, ali to još uvek nije slučaj, pa je za sada samo u domenu spekulacija.

 

Poslednjih dana i nedelja bili su glavne zvezde na venecijanskoj Mostri, gde su provodili vreme s Bredom Pitom i Ines de Ramon.

 

Insajder navodi da par živi "odvojenim životima", ali deli isti krov, što je među njihovim prijateljima otvorena šala.

 

 

Imaju i sjajne dadilje i njihove kuće su kao mini-rizorti. Većinom dana se skupljaju tek uveče na večeri, ali ako imaju da rade i tokom noći, ne opterećuje se previše.

 

Veruje se da je par toliko skladan baš zato što neguju svoju individualnost i nezavisnost, ali to može biti i veliki kamen spoticanja, pa ni njima nije uvek jednostavno održavati takav odnos.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

 

Najnoviji projekat slavnog glumca jeste film Vukovi, na kom je radio s Bredom Pitom, a obaveze su ga nagnale da bude odsutan dugo od kuće, dok je i sama Amal zbog posla često odsutna.

 

Kako na njih utiče razdvojenost?

 

Iako imaju mnogo novca, razdvojenost je veliki problem u njihovom braku, a jedan od načina kako to nadomešćuju jeste da uvek nalaze vreme jedno za drugo i romantične večere.

 

Ipak, na redu je novi korak na koji su se odlučili, a to je da se sa decom Elom i Aleksandrom presele u Njujork. Blizanci kreću u školu, pa im je vreme da se stacioniraju, a izbor je pao na Njujork jer će Kluni iduće godine debitovati na Brodveju, pa će biti uz porodicu i češće s decom.

 

Klunijevi se sele u Njujork s decom
Klunijevi se sele u Njujork s decomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Bilo im je izazovno s organizacijom i često su bili odvojeni duže nego što su hteli. Važno je da su jedno drugom podrška i da su srećni životom koji su stvorili — navodi izvor blizak paru.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BRAK JE ŽIV ODNOS, A SVE ŠTO JE ŽIVO MORA SE NEGOVATI Stručnjaci o uzrocima razvoda: Jedna okolnost se bitno promenla

 

makonda-tracker