sjajan izbor

Amal Kluni nosi najlepšu plisiranu haljinu koju smo videli ovog leta & idealna je za tople večeri

0

Amal Kluni stigla je u Veneciju, gde je priredila pravi modni razigrani spektakl za svaki dan.

Amal i Džordž Kluni u Veneciji
Amal i Džordž Kluni u Venecijifoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Leto nije gotovo dok Amal Kluni ne kaže da je gotovo!

 

Advokatica za ljudska prava donela je sunce u Italiju ovog petka, a viđena je u predivnoj žutoj haljini, koju je uklopila sa šeširom, kada se pojavila sa suprugom Džordžom Klunijem na Filmskom festivalu u Veneciji 2024.

 

46-godišnja advokatica, koja je inače zaista prava zaljubljenica u modu i njene kombinacije su stalna poslastica, izgledala je sjajno u mini-haljini, i to plisiranom modelu.

 

Plisirane i drapirane haljine uvek su odličan izbor kada želite da postignete efekat razigranosti, a istovremeno i da sakrijete koji višak. Amal viškove nema, ali joj ovakve haljine dobro stoje, a ovaj model otkriva noge, ima nema rukave ni bretele, ali je potpuno zatvoren.

 

Letnja žuta haljina Amal Kluni
Letnja žuta haljina Amal Klunifoto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je kosu pustila da pada u laganim talasima, a sve je zaokružila oversized naočarima i minuđušama. Aksesoar koji će takođe očarati sve koji vole modu jeste Chloé tašnica sa zlatnom ručkom.

 

Pre nekoliko dana je Amal viđena sa suprugom na jezeru Komo, gde imaju vilu i često i rado borave, a ponela je haljinu iz kolekcije Šanela za 2023, u kojoj smo već imali prilike da je vidimo pre oko godinu dana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Kolmar je francuska Venecija

 

makonda-tracker