novi holivudski par

Sve oči bile su uprte u njih: Bred Pit prošetao crvenim tepihom sa 30 godina mlađom izabranicom & prizor je nestvaran

0

Bred Pit se na premijeri svog najnovijeg filma pojavio u društvu devojke Ines.

Ines je ovo prvi put na crvenom tepihu sa Bredom
Ines je ovo prvi put na crvenom tepihu sa Bredomfoto: Anna Maria Tinghino / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U toku je 81. Filmski festival u Veneciji i slike poznatih glumaca na, ali i van crvenog tepiha ovih dana obilaze svet.

 

Najveću pažnju svakako je izazvao famozni kvartet koji čine dva poznata prijatelja Bred Pit i Džordž Kluni i njihove lepše polovine; oni već danima uživaju u zajedničkim večerama i šetnjama.

 

Sinoć su snage udružili i na crvenom tepihu, gde je osim filma "Wolf" svoju svetsku premijeru doživela i Bredova veza sa Ines de Ramon, koja se po prvi put sa njim pojavila na jednom ovakvom događaju.

 

Već neko vreme javnosti je poznata činjenica da se Bred Pit (60) i Ines de Ramon (31) zabavljaju. Ipak, do sada smo mogli da vidimo samo paparaco fotke zaljubljenog para dok šeta ili provodi zajedničko vreme u ležernim izdanjima.

 

Kada se mlada potpredsednica juvelirskog brenda Anita Ko pojavila sa svojom jačom polovinom u Veneciji, mnogi su se zapitali da li će par konačno debitovati na crvenom tepihu.

 

I zaista, nakon slavne večere u četvoro sa Amal i Džordžom Klunijem, usledilo je druženje dva holivudska para na svečanoj premijeri filma "Wolf".

 

Bred i Ines došli su na premijeru u društvu Klunijevih
Bred i Ines došli su na premijeru u društvu Klunijevihfoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Klunijevi su bili nešto formalnije obučeni, te se tako Amal opredelila za prelepu korset haljinu sa suknjom od tila koja se dramatično spuštala do samog tepiha, dok je Džordž poneo klasično crno odelo sa leptir mašnom.

 

Bred i Ines bili su nešto ležernije obučeni
Bred i Ines bili su nešto ležernije obučenifoto: Anna Maria Tinghino / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nešto svedeniji Bred Pit odlučio se za po meri rađeno Louis Vuitton crno odelo ispod kog je bila istobojna obična majica. Ines se pak odlučila za look koji ju je stavio u potpuni kontrast sa njenim dragim; ponela je snežnobelu toaletu na jedno rame koja je svojim ženstvenim krojem savršeno istakla njenu izvajanu figuru. 

 

Bred Pit, Ines de Ramon, 81. Filmski festival u Veneciji
foto: Anna Maria Tinghino / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovu jednostavnu ali efektnu kreaciju Ines je upotpunila šljokičavom zlatnom tašnicom i nenametljivim naušnicama, a potpuno prirodan mejkap i kosa raspuštena u neobavezne talase istakli su njenu lepotu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bred Pit uživo uopšte nije šarmantan

 

makonda-tracker