"besno je izletela iz kuće"

Voleli su se ludo, pa se venčali s drugima u razmaku od nekoliko dana: Ovo je najveća ljubav Džordža Klunija pre Amal

0

Pre nego što je upoznao ženu svog života, slavni glumac voleo je nekoliko lepotica, a jedina zbog koje se spekulisalo da bi mogao da prekrši svoje pravilo da se nikad više neće oženiti bila je vatrena Evropljanka.

Elizabeta Kanalis i Džordž Kluni bili su najpopularniji par na svetu pre 15 godina
Elizabeta Kanalis i Džordž Kluni bili su najpopularniji par na svetu pre 15 godinafoto: EPA / DANIEL DEME

Holivudski glumac i režiser Džordž Kluni (63) punih 10 godina je u skladnom braku s advokaticom Amal Kluni, s kojom ima dvoje dece, a pre braka s uglednom pravnicom važio je za najpoželjnijeg i najvećeg neženju sveta.


Čuvene su Klunijeve izjave o tome kako nema nameru da ponovo staje pred matičara, nakon kraha njegovog prvog braka, a neretko ih je davao i dok je bio u srećnim vezama.

 

Ljubio je glumac neke od najlepših žena sveta, a jedna od njegovih ljubavi koje su nagoveštavale da bi mogao da promeni odluku i ipak se oženi bila je ona s italijanskom lepoticom Elizabetom Kanalis (45).

 

 

Ljubavna priča Džordža Klunija i Elizabete Kanalis


Glumica, model i voditeljka upoznali su se 2009. godine na jednom dobrotvornom događaju u Los Anđelesu, a hemija je odmah proradila, pa su Džordž Kluni i Elizabeta Kanalis nedugo potom postali par.

Oni su intrigirali javnost i paparaci su im neprestano bili za petama, a Kluni, koji je bio poznat po tome što čuva od javnosti sve vezano za njegovu privatnost, pomalo je spustio gard i pokazivao kolio mu je stalo do Italijanke.

 

Elizabeta Kanalis i Džordž Kluni na crvenom tepihu
Elizabeta Kanalis i Džordž Kluni na crvenom tepihufoto: EPA / DANIEL DEME

Pojavljivali su se zajedno na raznim događajima, uključujući dodele Oskara i Kanski festival, ljubili su se i grlili pred kamerama, a zajedno su učestvovali u brojnim reklamama i pokretali zajedničke projekte.


Sve je, međutim, trajalo samo dve godine. Kako se spekulisalo, Elizabeta je želela da ozvaniči vezu, dok se Kluni držao svoje odluke da se više ne ženi.


Atmofera je bila prilično usijana, a govor prilično vatren. Bila je to vrlo žestoka svađa, a onda je ona izletela iz kuće i otišla u Milano. Zaista je šteta, jer je ona upoznala njegovu porodicu, on je upoznao njenu, a svi su se dobro slagali. Ali Elizabeta je, kao i svaka žena, želela da se skrasi – rekao je 2011. izvor blizak paru.


Međutim, potom su se pojavile glasine da su se Kluni i Kanalisova već neko vreme stalno svađali, kao i da je glumac zapostavljao svoju devojku, provodio vreme sa svojim prijateljima i putovao bez nje.

1 / 6 Foto: EPA/PAUL BUCK

Nakon raskida, Elizabeta je upoznala hirurga Brajana Perija, za kog se udala u septembru 2014. godine na Sardiniji, nekoliko dana pre nego što je su Kluni i Amal rekli "da" u Veneciji. Tih dana, Kanalisovu su na jednom događaju pitali šta misli o koincidenciji što se njena bivša velika ljubav i ona venčavaju istog meseca.

Srećna sam zbog njega, ali mislim samo o svojoj sreći – rekla. – To je najvažniji dan u mom životu, nemam vremena da mislim o nekome drugom.


Ona je dodala da "nema problem s tim da priča o njemu".

 

Elizabeta Kanalis i Džordž Kluni bili su najpopularniji par na svetu pre 15 godina
Elizabeta Kanalis i Džordž Kluni bili su najpopularniji par na svetu pre 15 godinafoto: EPA / DANIEL DEME

Nema misterija, nema ugovora, nema tajni koje bi trebalo da krijem. Mnogo ljudi veruje da nije moguća veza sa osobom koja je toliko poznata i uvek pod relektovima. Mi smo imali istinsku povezanost i završilo se jer sve veze mogu da se okončaju – istakla je Elizabeta Kanalis.


U svakom slučaju, Italijanka je s Perijem skoro u dan godinu dana kasnije dobila ćerku Skajler Evu, a prošle godine mediji su javili da se par razvodi zbog "nepomirljivih razlika".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Holivudski glumac u Pulsu Srbije

 

makonda-tracker