žena sa stilom

Slavni glumac ostao u njenoj senci: 3 izdanja Amal Kluni odišu tihim luksuzom & pravi su izbor za septembarske dane

0

Supruga Džordža Klunija pokorila je Veneciju svojim šik izdanjima izvan crvenog tepiha.

Amal Kluni ne prestaje da oduševljava
Amal Kluni ne prestaje da oduševljavafoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovogodišnji 81. Filmski festival u Veneciji privukao je sam krem holivudskog društva, a jedna od dama koja je posebno ukrala pažnju jeste Amal Kluni, supruga slavnog glumca Džordža Klunija.

 

Amal, koja je poznata po svom besprekornom stilu i sofisticiranoj eleganciji ni ovoga puta nije razočarala.

 

Advokatica za ljudska prava oduševila je prisutne svojim izborom tri čarobna stajlinga koja savršeno oslikavaju njenu ženstvenost, ali i modnu smelost.

 

Jarkožuta mini-haljina sa damskim detaljima

 

Klunijeva supruga sletela je na aerodrom Marko Polo u prelepoj žutoj haljini
Klunijeva supruga sletela je na aerodrom Marko Polo u prelepoj žutoj haljinifoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za jedno od svojih prvih pojavljivanja u Veneciji, Amal je odabrala mini haljinu u jarkožutoj boji koja savršeno ističe njen ten i unosi vedrinu u svaki korak. Ova haljina odiše elegancijom zahvaljujući jednostavnom, ali efektom kroju koji prati liniju tela, dok ženstvenost ističu sofisticirani dodaci.

 

Amal je ovu kombinaciju upotpunila damskim slamnatim šeširom, koji daje notu staroholivudskog glamura, naočarima za sunce koje pružaju dozu tajanstvenosti i Manolo Blahnik espadrilama na potpeticu koje savršeno balansiraju između udobnosti i stila.

 

Romantični co-ord set u bledo mint boji

 

Najpoznatija advokatica na svetu zna kako se dobro obući za svaku priliku
Najpoznatija advokatica na svetu zna kako se dobro obući za svaku prilikufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia / Profimedia

Za drugi stajling, Amal se opredelila za predivan co-ord set u bledomint boji, ukrašen suptilnim cvetnim motivima. Set se sastoji od šortsa i bluze, kreirajući savršen spoj opuštenog i romantičnog izgleda.

 

Cvetni motivi unose nežnost, dok mint nijansa osvežava celokupni outfit. Ova kombinacija je idealna za lagane šetnje uz obalu Venecije, a Amal ju je nosila sa prepoznatljivim stilom i lakoćom, ostavljajući utisak dame koja zrači elegancijom čak i u najjednostavnijim izdanjima.

 

Klasična crna haljina za večernji izlazak

 

Amal i Ines nosile su slične crne haljine
Amal i Ines nosile su slične crne haljinefoto: SPLASH NEWS / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za večernji izlazak na double dejt sa holivudskim kolegom svog supruga Bredom Pitom i njegovom partnerkom Ines de Ramon, Amal je pokazala zašto je sinonim za sofisticiranost u crnoj haljini na bretele. Ova klasična haljina, inspirisana popularnim slip modelima, savršeno se prilagođava njenoj figuri i odiše večnim stilom.

 

Amal i Džordž večerali su sa Bredom i Ines
Amal i Džordž večerali su sa Bredom i Inesfoto: SPLASH NEWS / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Minimalizam kroja upotpunjen je luksuzom materijala i preciznim detaljima, čime je Amal ponovo dokazala da jednostavnost može biti itekako efektna. Crne sandale i diskretni komadi nakita upotpunili su ovaj look, stvarajući savršenu kombinaciju za glamurozan izlazak u venecijsku noć.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

makonda-tracker