atelier versace

Kad je ona tu, niko ne gleda devojku Breda Pita! Glam haljina Amal Kluni bila je zvezda premijere filma njenog supruga

0

Kada se Amal Kluni pojavila na Mostri, držeći Džordža za ruku, postala je zvezda crvenog tepiha iako nije glumica.

Nežan dodir Amal i Džordža Klunija na crvenom tepihu
Nežan dodir Amal i Džordža Klunija na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Amal Kluni, slavna advokatica i supruga Džordža Klunija, ovih dana je u centru pažnje svetskih medija i glavna pod svetlima reflektora. Naime, par, koji i inače boravi često u Italiji, s obzirom na to da imaju vilu na jezeru Komo, doputovao je na 81. Filmski festival u Veneciji, koji je ovih dana stecište slavnih imena u svetu kinematografije.

 

Džordž i Amal Kluni su od momenta kada su kročili u Veneciju na meti paparaca, a advokatica je svaki put, kao i uvek, imala spremnu i sjajnu odevnu kombinaciju na kojoj bi joj pozavidela svaka infuenserka.

 

Klunijevi ovih dana provode vreme sa Bredom Pitom, Džordžovim najboljim drugom, kao i njegovom novom devojkom Ines de Ramon, ali kada je Amal tu, i mlađa devojka postane nevidljiva!

 

Posebno izdanje čuvala je za premijeru filma svog supruga, Vukovi, gde je zasenila i supruga.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

 

Ona je blistala u predivnoj nijansi žute – boji koju i inače obožava – a ovog puta ona je krasila glamuroznu haljinu bez rukava, s voluminoznim čiplanim šlepom. Za poseban efekat tu su volani na donjem delu haljine, u stilu vodopada, kao i duboki dekolte, a za dizajn haljine zaslužan je Atelier Versace.

 

Amal je kosu pustila da pada u laganim holivudskim talasima, a od nakita je birala biserne minđuše. Tu je i klač torbica Judith Lelber, kao i njene omiljene Aquazzura cipele. 

 

Amalina haljina imala je i grandiozan šlep
Amalina haljina imala je i grandiozan šlepfoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Kolmar je francuska Venecija

 

makonda-tracker