šokantno priznanje

U 55. godini dobio je vanbračno dete i sada moli suprugu za oproštaj: Ispovest pevača za kog se mislilo da živi savršeno

0

Ima tri ćerke i suprugu koju voli, ali ipak je priznao javno da je dobio dete sa drugom ženom.

Dejv Grol i Džordin Blum
Dejv Grol i Džordin Blumfoto: EPA/PAUL BUCK

Nekadašnji bubnjar "Nirvana" i frotmen benda "Foo Fighters" Dejv Grol priznao je kako je dobio još jedno dete u 55. godini, ali ne sa svojom suprugom Džordin Blum.

 

Nakon 23 godine braka, Dejv Grol je šokirao svoje obožavatelje i javnost kada je otkrio da je prevario suprugu i dobio dete sa ženom nepoznatom javnosti.

 

Kako se već našao u takvoj situaciji, Grol je odlučio da sam sve prizna na društvenim mrežama.

 

Nedavno sam postao otac malene devojčice, koja se rodila van braka. Planiram da budem roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju ženu i svoju decu i trudim se da povratim njihovo poverenje i da mi oproste — napisao je on, uz poruku da ide napred.

 

 

On je u braku sa Džordin Blum od 2003. godine i imaju tri ćerke, od 18, 15 i 10 godina. Tada je govorio o tome koliko se promenio otkako je dobio ćerke i koliko je saosećajniji.

 

Poslednji put je sa suprugom viđen u julu na Vimbldonu, a sa ćerkama i suprugom se pojavio i prošle godine na dodeli Gremi nagrada.

 

Dejv Grol sa suprugom i ćerkama
Dejv Grol sa suprugom i ćerkamafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Javna rasprava o istopolnim brakovima

 

makonda-tracker