intrige u holivudu

Govorilo se da se od Anđeline razvodi — zbog nje: Priča o aferi Breda Pita i prelepe (udate) oskarovke

0

Bred Pit je pre nekoliko godina snimao film sa čuvenom koleginicom, zbog čega se nagađalo da ostavlja Anđelinu.

Marion Kotijar i Bred Pit
Marion Kotijar i Bred Pitfoto: EPA/JEREMY LEMPIN

Prelepa Francuskinja Marion Kotijar ima fantastičnu karijeru, dobitnica je Oskara, ima dvoje dece, srećan brak... i navodnu aferu s Bredom Pitom.

 

Kada se pročulo da se Bred Pit i Anđelina Džoli razvode, govorkalo se da je krivac za to upravo Marion.

 

Naime, 2016. godine prikazan je premijerno film "Tajna veza", u kom su bračni par špijuna glumili Bred i Marion, a po mnogo čemu taj film se poredio s filmom "Gospodin i gospođa Smit", gde je poznato da su se Anđelina i Bred zaljubili jedno u drugo.

 

Apsolutno je izgledalo kao da se istorija ponavlja.

 

Naime, kada su se Bred i Anđelina Džoli upoznali, on je bio u braku sa Dženifer Aniston. Poznato je i da je on Dženifer upravo zbog Anđeline ostavio, a onda se pročula priča da Anđelinu ostavlja zbog Marion!

 

Nagađalo se da je Bred ostavio Anđelinu zbog Marion Kotijar
Nagađalo se da je Bred ostavio Anđelinu zbog Marion Kotijarfoto: Gary Mitchell / Alamy / Alamy / Profimedia

Nikada nisu objavljene detaljnije informacije o ovoj aferi, ali Francuskinja, koja je tada bila trudna, javno se oglasila, želevši da stavi tačku na nagađanja.Ona je tom prilikom potvrdila da je u drugom stanju, ali sa svojim suprugom, Gijomom Kaneom, s kojim je tada imala sina Marsela.

 

Pre mnogo godina, upoznala sam čoveka svog života, oca našeg sina i bebe koju očekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelj, jedini koji mi treba.

 

1 / 6 Foto: EPA/PAUL BUCK

 

Inače, par se upoznao devedesetih godina, zajedno se pojavio u filmu "Voli me ako smeš" iz 2003. godine, dok je Kane bio oženjen glumicom Dajen Kruger.

 

Onima koji insinuiraju da sam očajna, odlično sam, hvala vam. Ovo me ne stresira. Svim medijim i hejterima koji su prebrzo doneli zaključak, želim vam lagan oporavak. Napokon, želim Anđelini i Bredu, koje jako poštujem, da nađu mir u ovom momentu. S ljubavlju, Marion.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by passion (@movie_addicted_)

 

Mada je ovim Marion stavila tačku, nije rekla ništa detaljnije o svom odnosu s Bredom, zbog kojih se mnogima čini da istina, ipak, nije nikom do kraja poznata...

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Tajne mladolikog izgleda Breda Pita

 

makonda-tracker