glumac je morao da prizna

Nakon 25 godina braka saznala je SVE i SLOMILA SE: Afera koja je uzdrmala jedan od najskladnijih holivudskih parova

0

Glumac Arnold Švarceneger je iskreno govorio o skandalu koji ga je koštao braka sa Marijom Šrajver.

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver su bili 25 godina u braku.
Arnold Švarceneger i Marija Šrajver su bili 25 godina u braku.foto: Drew Lee, Matt Symons / Pacific coast news / Profimedia

Glumac Arnold Švarceneger bio je 25 godina u braku sa novinarkom Marijom Šrajver i sve je ličilo na veliku porodičnu bajku koju je upotpunilo njihovo četvoro dece.

 

Iz njihove ljubavi rodili su se Ketrin, Kristina, Patrik i Kristofer. 

 

Međutim, nakon 25 godina braka, sve se razbilo u paramparčad, a o krahu braka glumac je otvoreno govorio u novoj Netlifksovoj dokumentarnoj seriji "Arnold".

 

U ovom dokumentarcu koji će izaći sutra, Švarceneger je otkrio da je njegova bivša supruga bila "slomljena" kada je saznala da ju je prevario sa njihovom kućnom pomoćnicom.

Iz Arnoldove afere sa Mildred Baenom rodio se sin, a Marija je to saznala tek 2011. godine nakon 25 godina braka tokom bračne terapije.


- Marija i ja smo išli na savetovanje jednom nedeljno - priseća se Švarceneger u dokumentarcu.

 

- Na jednoj od sesija savetnika je rekao Mislim da danas Marija želi da bude veoma konkretna u vezi sa nečim. Želi da zna da li si ti ti Džozefof otac. Tada sam mislio da mi je srce stalo, a onda sam rekao istinu - ispričao je Švarceneger.


- Bila je slomljena zbog toga. Imao sam aferu 1996. godine. U početku stvarno nisam znao - priznao je glumac.

- Što je on (Džozef) bio stariji to mi je postalao jasnije, a onda je zapravo bilo pitanje kako ovo prećutati? Kako to čuvati u tajnosti? -

 

Arnold Švarceneger je rekao da zna da je svima naneo dovoljno bola.

 

- Mislim da sam naneo dovoljno bola svojoj porodici zbog svog svoje afere. Svi su morali da pate. Marija je morala da pati. Deca su morala da pate. Džozef. Njegova majka. Svi - rekao je za Netfliks.


Nakon otkrića, novinarka je odmah podnela zahtev za razvod. Međutim, nagodba o imovini Šrajvera i Švarcenegera sprečila je da se razvod okonča sve do 2021. godine odnosno 10 godina kasnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

- Moraću da živim s tim do kraja života - rekao je Švarceneger u dokumentarcu.

 

- Ljudi će pamtiti moje uspehe, a pamtiće i moje neuspehe. Ovo je veliki neuspeh. Imao sam neuspehe u prošlosti u svojoj karijeri, ali ovo je sasvim druga igra, dimenzija neuspeha - dodao je glumac.

 

 

makonda-tracker