kompleksna priča

Znala je da umire — i nije joj se javila: Pevačica je izgubila sestru i majku, a svemu prethode strašni detalji

0

Slavna pop diva Maraja Keri u istom vikendu izgubila je i majku i sestru, ali ona pre toga nije želela da se uopšte javi sestri.

Maraja Keri istog vikenda je izgubila i majku i sestru
Maraja Keri istog vikenda je izgubila i majku i sestrufoto: EPA/ALBA VIGARAY

Maraja Keri (55) pre nekoliko dana je potvrdila da je tokom vikenda izgubila majku i rođenu sestru, koje su nesrećnim spletom okolnosti umrle istog dana.

 

Srce mi je slomljeno što sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, u tragičnom preokretu, moja sestra je izgubila život istog dana – izjavila je ona.

 

Marajina majka Patriša Keri i sestra Alison umrle su istog dana. Maraja je bila otuđena od sestre, kao i od brata Morgana Kerija, o čemu je pisala u svojim memoarima iz 2020. godine, gde je optužil abrata i sestru da su joj naneli "emotivni stres".

 

Njihova porodična priča prilično je teška i kompleksna, a iako je sada skrhana, Maraja Keri, navodno, nije ni htela da se javi svojoj sestri Alison –  iako je znala da umire.

 

Alisonin bliski prijatelj Dejvid Bejker tvrdi za US Sun da pevačica "nikada nije ni probala da stupi u kontakt" sa starijom sestrom otkako su se udaljile, pa čak ni da proveri kako je, kada je završila na intenzivnoj nezi pre nekoliko nedelja.

 

Poziv, video-poziv, sve bi mnogo značilo Alison, ali nije se dogodilo – rekao je njen prijatelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hype Malaysia (@hypemy)

 

Kako dalje navodi, Alison je bila nesrećna što je Maraja prekinula kontakt s njom i održavala distancu.

 

Odbijanje je donelo mnogo bola i povređenosti Alison – kaže on. – Često je pričala o tome i pitala se da li će Maraja ili bilo ko od rođaka doći na njenu sahranu. Rekli su mi da će komemoracija biti održana u budućnosti, ali ne sada.

 

Maraja Keri nije bila u dobrim odnosima sa sestrom, ali ni sa bratom
Maraja Keri nije bila u dobrim odnosima sa sestrom, ali ni sa bratomfoto: EPA / WARREN TODA

Kako se navodi u sudskim dokumentima, Alison se borila sa zavisnošću od alkohola, osim sa drugim zdravstvenim problemima. Pretrpela je traumatsku povredu mozga 2015. godine, imala je problema sa pamćenjem, kao i sa kičmom i poremećajem varenja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Oslobađajuća presuda za smrt 

 

makonda-tracker