tragično

20 godina su bili u braku, a potom je preminuo: Najveća ljubav Anite Mančić nije imala srećan kraj

0

Iznenadna vest o smrti njenog bivšeg supruga Bojana šokirala je javnost

ANITA MANČIĆ TUGUJE ZBOG SMRTI BIVŠEG SUPRUGA
ANITA MANČIĆ TUGUJE ZBOG SMRTI BIVŠEG SUPRUGA foto: Marina Lopičić

Glumicu Anitu Mančić godinama smo imali prilike da gledamo kako na malim ekranima u brojnim domaćim filmovima i serijama, tako i na daskama koje život znače.

 

Ona je jedna od retkih javnih ličnosti koja je uvek otvoreno pričala o svom životu i nikada nije krila da je silno želela da se ostvari u ulozi majke, ali da i pored ogromne borbe u tome nije uspela.

 

U više navrata gostujući u brojnim emisijama Anita je pričala o svojoj borbi za potomstvo i nizu besuspešnih vantelesnih oplodnji koje su trajale tokom dugih 10 godina.

Anita Mančić je duže od 20 godina bila u braku sa Bojanom Dedićem, koji se bavio grafičkim dizajnom. Njih dvoje su se upoznali kada su bili veoma mladi, uplovili su u vezu, koju su kasnije krunisali brakom.

 

O svom suprugu glumica je uvek imala samo reči hvale.

 

- Bojan je divan. Njemu verujem najduže, i zato najviše. Divim mu se što me razume i trpi. Često mi treba samoća, malo bi muževa to trpelo - rekla je svojevremeno glumica.

Bojan i Anita su se mnogo voleli, ali na žalost na kraju su ipak odlučili da svako krene svojim putem.

 

Javnosti nije poznato zbog čega i kada se par tačno razveo, a na njegovom Fejsbuk profilu je u martu 2022. godine osvanula objava da se verio sa drugom ženom.

 

Budući da je bio čovek srednjih godina vest o njegovoj smrti šokirala je javnost, a još uvek nije poznato od čega je Bojan preminuo.

 

Bonus video:

Pevač priznao u koju glumicu je bio zaljubljen

 

makonda-tracker