kao najtužniji film

Tragična životna priča Maraje Keri: Sa majkom imala loš odnos, sestra se bavila prostitucijom i obe su umrle na isti dan

0

Ovo je jedna od najtužnijih priča u Holivudu.

Maraja Keri imala je tešku životnu priču
Maraja Keri imala je tešku životnu pričufoto: EPA / WARREN TODA

Maraja Keri (55) danas je potvrdila da je tokom vikenda izgubila majku i rođenu sestru, koje su nesrećnim spletom okolnosti umrle istog dana.

 

Jedna od najuspešnijih pevačica svih vremena poznata je po svom neverovatnom vokalu i muzičkim hitovima, ali njena lična priča ispunjena je tragikom i napetostima koje su obeležile njen život.

 

Iza glamura i sjaja krije se kompleksna porodična dinamika koja je oblikovala njenu ličnost i karijeru.

 

Maraja je rođena 1970. godine u Njujorku, u porodici mešovitog porekla. Njeni roditelji, Afroamerikanac Alfred Roj Keri i belkinja irskog porekla Patriša Hik, suočavali su se s predrasudama i rasnim tenzijama, što je značajno uticalo na njihovu decu.

 

Kao najmlađe dete u porodici, Maraja je od malih nogu bila svedok porodičnih sukoba i rasizma, koji su ostavili duboke emocionalne ožiljke.

 

Njeno detinjstvo obeleženo je razvodom roditelja i sveprisutnom tenzijom. Maraja je u više navrata govorila o tome kako je majka, talentovana operska pevačica, imala težak temperament i bila emocionalno distancirana, dok je otac bio odsutan zbog posla.

 

Maraja Keri sa majkom
Maraja Keri sa majkomfoto: NIJO / Backgrid UK / Profimedia

Odrastajući u takvom okruženju, Maraja se često osećala nevoljeno i izolovano, što je kasnije uticalo na njene odnose sa članovima porodice.

 

Njeni odnosi sa starijom sestrom Alison i bratom Morganom bili su posebno problematični. Alison, koja je prošla kroz niz životnih nedaća uključujući prostituciju i zavisnost, optužila je Maraju da ju je napustila u teškim trenucima.

 

Maraja, s druge strane, tvrdi da je pokušala da pomogne sestri, ali da je njihov odnos bio previše toksičan. Morgan, njen brat, takođe je često bio u sukobu s Marajom, kritikujući njen način života i odluke koje je donosila.

 

Maraja Keri sa bratom
Maraja Keri sa bratomfoto: AWP / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Godine 2020. Maraja je objavila memoare pod nazivom "The Meaning of Mariah Carey", u kojima je otkrila mnoge bolne detalje iz svog života. U knjizi je pisala o tome kako je porodica često koristila njenu slavu i novac, što je dodatno pogoršalo njihove odnose.

 

Maraja je opisala svoju porodicu kao "ljude koji su želeli da profitiraju na njenom uspehu", što je dovelo do njenog otuđenja od njih.

 

Iako je postigla ogromne uspehe u karijeri, Maraja Keri nikada nije uspela da izgradi stabilne porodične odnose. Njena tragična i napeta porodična priča, obeležena sukobima, izdajanjem i emotivnim ranama, ostaje tamna strana njenog blistavog života u svetu muzike.

 

Majka Maraje Keri preminula je ovog vikenda
Majka Maraje Keri preminula je ovog vikendafoto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Uprkos svemu, Maraja je nastavila da se bori za sebe i svoju decu, pokušavajući da pronađe mir i sreću u svetu koji je za nju često bio surov i nemilosrdan.

 

Slavna pevačica danas je potvrdila da je ovoga vikenda ostala bez majke i rođene sestre, koje su tragično preminule istoga dana.

 

– Srce mi je slomljeno što sam prošlog vikenda izgubio majku. Nažalost, u tragičnom preokretu, moja sestra je izgubila život istog dana – izjavila je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 

 

 

makonda-tracker