2 godine skladnog braka

Supruga Alekse Avramovića je prelepa, obrazovana, talentovana, ali – i tajnovita

0

Životna saputnica jednog od omiljenih srpskih košarkaša ne eksponira se javno, a lako biste mogli da je pomešate s nekim svetskim supermodelom.

Aleksa Avramović je miljenik košarkaške publike u Srbiji
Aleksa Avramović je miljenik košarkaške publike u Srbijifoto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da savlada predstavnike Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu, ali su izabranici selektora Svetislava Pešića Karija pokazali da i te kako mogu da igraju s "timom iz snova".


Među najistaknutijima u meču u kom je naša ekipa dominirala bio je Aleksa Avramović, igrač CSKA Moskve i jedan od momaka koji godinama spadaju u miljenike navijača.


Ovaj šarmantni Čačanin, pored ogromnog zalaganja na terenu, izdvaja se i pozitivnom energijom koju hvale njegovi saigrači i simpatičnim izjavama, pa često njegovi snimci i fotografije nakon utakmica postaju "mimovi" na društvenim mrežama.

Avramović i van terena važi za čoveka kog svi obožavaju, a među onima koji su mu pružili najveću podršku i tokom aktuelnih Olimpijskih igara bila je njegova supruga Teodora.

Ko je žena Alekse Avramovića?


Srpski as i njegova životna saputnica godinama su zajedno, a svoju ljubav su krunisali brakom u julu 2022. godine u Čačku, pa su tako nedavno obeležili drugu godišnjicu, iako je Avramović zbog obaveza u reprezentaciji morao da provede ovaj dan na OI.

 


Košarkaš je podelio više fotografija s romantičnog venčanja na društvenoj mreži Instagram, pa smo imali priliku da vidimo da je u crkvi izgledao veoma elegantno u krem odelu i beloj košulji, dok je njegova izabranica nosila nesvakidašnju belu venčanicu dugih rukava.

O supruzi Alekse Avramovića javnost ne zna previše jer se ona ne bavi javnim poslom i ne eksponira se u medijima, pa je i njen profil na Instagramu zaključan. Prema pisanju medija tokom prošlogodišnjeg Mondobasketa, Teodora je diplomirala primenjene umetnosti i bavi se dizajnom enterijera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Man (@tiffany_man_)


Iako je nećemo videti kao zvezdu društvenih mreža, supruga Alekse Avramovića ipak nije skrivena od javnosti, već često bodri našeg košarkaša s tribina i jedna je od njegovih navatrenijih navijačica, a nije retkost videti par kako razmenjuje poljupce nakon mečeva.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Košarkaši Srbije na OI

 

makonda-tracker