devojke ga obožavaju

Znate li ko je novi Gladijator? Šuškalo se da ljubi Anđelinu Džoli, na simpatičan način "smotao" pevačicu

0

Rasel Krou bez sumnje ima dostojnog naslednika u nastavku čuvenog filma, a glavna uloga i sada je pripala momku koji važi za miljenika žena

Pol Meskal kao Lucije u filmu 'Gladijator 2'
Pol Meskal kao Lucije u filmu "Gladijator 2"foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Juče je objavljen prvi trejler za film "Gladijator 2", 24 godine nakon ogromnog uspeha prvog dela, ostvarenja u režiji Ridlija Skota koje je osvojilo čak pet Oskara.


U njemu ćemo pratiti priču o Luciju, Komodovom sestriću, kao odraslom čoveku koji završava kao rob i, inspirisan pričom slavnog Maksimusa počinje borbu protiv mladih imperatora.


Dok ćemo u sporednim ulogama gledati Pabla Paskala i Denzela Vašingtona, glavna je pripala irskom glumcu Polu Meskalu, koji je proteklih godina jedna od najvećih senzacija u svetu filma.

 

Pol Meskal kao Lucije u filmu 'Gladijator 2'
Pol Meskal kao Lucije u filmu "Gladijator 2"foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ko je Pol Meskal?


Mladi glumac rođen je u Mejnutu 2. februara 1996. godine, u "običnoj porodici", kao najstarije od troje dece.


Od malih nogu bavio se irskim fudbalom i igrao za lokalni Mejnut, a pokazivao je veliki talenat. Njegov trener ga je opisivao kao veoma zrelog sportistu, zrelijeg od njegovih vršnjaka, razvijenog i snažnog.

Međutim, nakon što je doživeo povredu vilice, morao da je odustane od svojih snova o profesionalnoj sportskoj karijeri.

 


Sa 16 godina je počeo da se bavi glumom i igrao u "Fantomu u operi", nakon čega je primljen na Akademiju "Lir" dablinskog koledža "Triniti". I pre nego što je diplomirao, uveliko je radio u pozorištu, a prvi put je na sebe skrenuo pažnju šire publike ulogom u mini-seriji "Normalni ljudi", romantičnoj psihološkoj drami zasnovanoj na knjizi Sali Runi.


To mu je otvorilo mnoga vrata, pa je zaigrao u "Tramvaju zvanom želja" na Vest endu, i za ovu ulogu dobio prestižnu Olivije nagradu, igrao je pored Endrua Skota u filmu "Svi mi stranci" i zabeležio niz uspešnih rola, a predviđa mu se velika karijera.

 

Pol Meskal na crvenom tepihu
Pol Meskal na crvenom tepihufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Pol Meskal preselio se pre nekoliko godina u London zbog posla, ali je kupio nekretninu u Irskoj kako bi provodio vreme u svojoj zemlji kad god ne radi. Jedan je od glumaca koji otvoreno govore o posetama psihoterapeutu, za koje kaže mu "čuvaju zdrav razum".


Kako važi za jednog od najatraktivnijih mladih glumaca, mnogi se interesuju za njegov ljubavni život, što ga, priznaje, ljuti, jer kaže da privatne stvari "nikada ne treba komentarisati" i smatra to "nepristojnim".

 


Početkom 2023. viđen je u kafiću s Anđelinom Džoli, posle izveđenja njegove predstave u Engleskoj, nakon čega su se pojavile glasine da su oni u vezi, što nikada nije potvrđeno, niti su kasnije provodili mnogo vremena zajedno.

Ono što se zna jeste da je bio u vezi s pevačicom Fibi Bridžers, a simpatično je kako su oni stupili u komunikaciju.

 


Naime, muzičarka je na Tviteru, današnjem Iksu, napisala da je gledala njegovu seriju "Normalni ljudi" i da je "tužna i napaljena", na šta je on odgovorio da je "zvanično mrtav".

Sve je počelo 2020. godine, a par je zajedno proveo tri godine, tokom kojih su oni tek povremeno pominjali jedno drugo, a Fibi je priznala da je njena pesma Sidelines posvećena Meskalu.

 

 

Nakon raskida, glumac je u decembru 2023. istakao da neće pričati o krahu veze s pevačicom.


Iskušenje da kažem "Je***o umuknite, ovo je moj život, dešava se ovo ili ne dešava se ono" i dalje postoji. Idem napred koliko mogu, to će biti deo mog života koji je privatan – istakao je.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker