novi-stari izgled

Preko noći se podmladio bar 20 godina: O najnovijim fotografijama Rasela Kroua svi pričaju – s razlogom!

0

Australijskog glumca nismo videli ovakvog 12 godina, a reakcije na njegov novi izgled su fenomenalne

Rasel Krou u 'Gladijatoru' (2000)
Rasel Krou u "Gladijatoru" (2000)foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Holivudski glumac i oskarovac Rasel Krou najpoznatiji je kao "Gladijator", ali on je od tada zabeležio još mnogo fenomenalnih uloga.


U međuvremenu se i fizički prilično promenio, budući da je prošlo skoro dve i po decenije otkako smo ga gledali u uniformi rimskog vojnika, pa mediji već godinama pišu o njegovom višku kilograma i gustoj bradi koja mu prekriva pola lica.


Sada je, međutim, Rasel Krou odlučio da promeni nešto u svom izgledu i ponovo nas podseti na dane kada je fascinirao svet ulogom u "Gladijatoru", a reakcije su sjajne.

 

Rasel Krou tokom posete Malti
Rasel Krou tokom posete Malti foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac je, naime, zbog nove uloge odlučio da obrije bradu, a otkrio je da to nije učinio godinama.


Glumačke pripreme. Prvo brijanje od 2019. godine – napisao je Krou na Iksu (nekadašnjem Tviteru), gde je objavio selfi na kom ga vidimo glatkog lica.

"Vau, izgleda 20 godina mlađe!", "Izgleda odlično!", "Imaš tako lepo lice, šteta je kriti ga iza brade", "Gladijatore, izgleda prelepo", "Lepo lice, dobro došlo nazad"... neki su od komentara.

 

Rasel Krou bez brade nije viđen 12 godina


Krou je veći deo svoje karijere imao jaku bradu, a poslednjih godina je ona bila obavezan deo njegovog izgleda. Ipak, u najvažnijim ulogama koje je odigrao – u "Gladijatoru" i "Blistavom umu" – bio je bez brade ili je imao vrlo kratku, pa je takav došao do srca najvećeg dela publike.


Iako je pomenuo da se nije brijao od 2019, poslednji put smo ga zapravo bez brade videli 2012, dok je promovisao "Jadnike".

 

Rasel Krou 2012, na svetskoj premijeri 'Jadnika' u Londonu
Rasel Krou 2012, na svetskoj premijeri "Jadnika" u Londonufoto: EPA/TAL COHEN

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Transformacija Rebel Vilson

 

makonda-tracker