zaljubljeni do ušiju

Za nju je i dalje najpoželjniji na svetu: Rasel Krou i 26 godina mlađa glumica prvi put u javnosti kao PAR

4

Slavni oskarovac ne pojavljuje se često na društvenim događajima u Australiji, ali je tokom nedavno održanog Australijan opena napravio izuzetak i prvi put izašao u javnost s novom devojkom

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Novozelandski glumac Rasel Krou (57) bio je u jednom braku — s glumicom Danijelom Spenser — ali je imao buran ljubavni život.


Filmski "gladijator" trudio se uvek da sačuva svoju intimu od očiju javnosti, ali paparaci uglavnom uspevaju da isprate novosti u njegovom životu, a nedavno im je pružio pravu poslasticu kada se s devojkom Britni Teriot (31) pojavio na Australijan openu.

 

Glumac je sa svojom dragom pratio finalni meč ženskog singla, između Ešli Barti i Danijele Kolins, a oni su ležerno ćaskalii navijali za njihovu sunarodnicu Ešli.

 

1 / 2 Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia


O ljubavi Rasela Kroua i mlade glumice i nekadašnje agentkinje za nekretnine spekuliše se već neko vreme, a oni su potvrdili da u tračevima ima istine kada su se poljubili na teniskom terenu 2020. godine tokom jednog rekreativnog meča. Međutim, nikad nisu javno pričali o svojoj ljubavi.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Par se najverovatnije upoznao na snimanju filma "Slomljeni grad" 2013. godine, dok je još Krou bio oženjen koleginicom Danijelom Spenser, a kada je između njih buknula ljubav — nije poznato.

 

Krou, koji je naklonost ženskog dela publike širom sveta stekao ulogom u filmu "Gladijator", ubrzo nakon ove role prestao je da trenira i sada je prepoznatljiv po višku kilograma i neurednoj frizuri, pa mediji često pišu da je Rasel Krou razočarao obožavateljke ovim imidžom. Ipak, njegov novi izgled ne smeta Britni, od koje je nerazdvojan već skoro dve godine, pišu strani mediji.

 

 

makonda-tracker