monstruozno

"Tata me silovao od 5. godine, govorio da to svi rade": Ćerka čuvenog glumca čekala 31 godinu da svetu otkrije ISTINU

1

Stravična sećanja na grozote koje joj je priredio otac sežu od njene 5. godine

KLAUS KINSKI JE NAVODNO OBLJBIO SVOJU ĆERKU POLU
KLAUS KINSKI JE NAVODNO OBLJBIO SVOJU ĆERKU POLUfoto: Orphee Arts / Christophel Collection / Profimedia

Slavna nemačka glumica Pola Kinski šokirala je svet kada je u intervjuu koji je dala za poznati magazin Stern ispirčala stravišne detalje iz detinjstva. Niko nije mogao ni da nasluti da će upravo ona biti ta koja će baciti senku na blistavu karijeru i život slavnog joj oca, Klausa Kinskog.

 

Pola je na zaprepašćenje svih otkrila da ju je otac silovao od ranog detinjstva, a kao period početka agonije navodi svoju petu godinu. Sve to se nastavilo tokom čitavih 14 godina.

 

- On je počeo da me dira i ljubi otvorenih usta kada sam bila veoma mala, imala sam 5 ili 6 godina - počela je ona.

Glumica je čekala 31 godinu kako bi u javnost iznela šokantne tvrdnje na koje niko nije ostao ravnodušan.

 

Njen otac, čuveni nemački glumac Klaus Kinski je preminuo 1991. godine tako da je bilo teško utvrditi koliko su njene tvrdnje bile istinite. Ona je navela da nije više mogla da ćuti i da ju je to mučilo godinama.

 

Strahovala je da će svi pre verovati velikom glumcu nego njoj, ali je ipak skupila snage, kada njega više nije bilo da celom svetu ispriča svoju istinu.

- Kao dete sam uvek držala jezik za zubima jer me je plašio. Bila sam zavisna od njega i njegove pažnje - rekla je Pola i dodala kako ju je otac uveravao da je sve to normalno i da očevi širom sveta rade to ćerkama.

 

Ipak, svoje misli pretočila je u reči koje je zapisala i izdala knjigu u kojoj je detaljno opisala sve grozote kroz koje je prolazila godinama. Osim seksusalnog bilo je tu, prema njenim rečima i fizičkog nasilja.

 

Prema njoj je znao da bude i te kako surov, pa ne iznenađuje što ga se veoma plašila. Kako je tvrdila, njegovo ponašanje je ponekad bilo zastrašujuće.

- Izjedao me osećaj krivice. Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, mnogo sam plakala tada.

 

Bolela ju je nepravda dok je slušala samo najlepše reči o ocu, a znala je a je on daleko od onog za šta se u javnosti predstavljao.  Iako su ga svi smatrali glumačkim genijem, ona nije mogla da gleda nijedan njegov film jer je obično glumio kiriminalce i tiranine, a takav je bio i privatno.

 

Pola je imala i polusestru, Nastasju Kinski, koja srećom nije bila njegova žrtva. Iako nije iskusila na svojoj koži šta znači biti žrtva seksualnog zlostavljanja Nastasija je Poli bila velika podrška tokom celog života.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Krisa Nota žene optužile za zlostavljanje

 

makonda-tracker