potresno

"Počeo je da me DIRA i LJUBI kad sam imala 5 godina": Jezive tvrdnje ćerke čuvenog glumca koja je trpela zlostavljanje

0

Klaus Kinski je čuveni nemački glumac koji je iza sebe ostavio troje dece, Nastasju, Polu i Nikolaja, a stravične tvrdnje Pole Kinski su šokirale svet.

foto: WOLFGANG LANGENSTRASSEN
foto: WOLFGANG LANGENSTRASSEN

Pola Kinski je slavna nemačka glumica i ćerka još slavnijeg Nemca Klausa Kinskog. Ona je u intervjuu za magazin Stern iznela jezive tvrdnje iz detinjstva i šokirala svet.

 

Glumica je otkrila da ju je otac silovao od njene pete godine i da se to nastavilo narednih 14 godina.

 

- On je počeo da me dira i ljubi otvorenih usta kada sam bila veoma mala, imala sam 5 ili 6 godina - počela je ona.

 

Slavni Klaus Kinski je preminuo još 1991. godine, pa je nemoguće utvrditi sve ovo i otkriti šta je istina jer imamo samo jednu stranu priče, ali Pola je istakla da više nije mogla da ćuti i godinama je živela u strahu kako joj niko neće verovati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Retro Floozy (@retrofloozy)

- Kao dete sam uvek držala jezik za zubima jer me je plašio. Bila sam zavisna od njega i njegove pažnje - rekla je Pola i dodala kako ju je otac uveravao da je sve to normalno i da očevi širom sveta rade to ćerkama. 

 

Glumica je sve detaljno opisala u svojoj knjizi i dodala da je godinama trpela i njegovo fizičko nasilje, te da je nekad njegovo ponašanje bilo zastrašujuće.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

- Izjedao me osećaj krivice. Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, mnogo sam plakala tada.

Pola Kinski je na kraju rekla da je knjigu napisala jer nije više mogla da sluša koliko njenog oca uzdižu. Iako su ga svi smatrali glumačkim genijem, ona nije mogla da gleda nijedan njegov film jer je obično glumio kiriminalce i tiranine, a takav je bio i privatno. 

 

Polina polusestra, Nastasja Kinski, istakla je da je ponosna na Polu jer je progovorila i dodala je da ona nikad nije bila njegova žrtva, ali da je pokušao da je seksualno zlostavlja.

 

Ovo nije jedini slučaj koji je šokirao svet. Podsetimo, nekadašnja dečija televizijska zvezda, glumica Makenzi Filips, otkrila je da je deset godina bila u incestuoznoj vezi sa ocem, poznatim rokerom Džonom Filipsom! 

 

 

 

makonda-tracker