progovorila

Naomi Kembel posle godina ćutanja priznala kako je postala majka: Ovo je ISTINA o ćerki i sinu slavne manekenke

1

Nakon što je saopštila da je dobila ćerku pre četiri godine, čuvena lepotica je kratko prokomentarisala da je dete i biološki njeno, a do sad nije odgovarala na pitanja kako su njena deca došla na svet

Naomi Kembel je ponosna mama dvoje dece
Naomi Kembel je ponosna mama dvoje decefoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britanska manekenka Naomi Kembel, živa legenda modelinga, iznenadila je sve 2021. godine kada je saopštila da je postala majka jedne devojčice, a potom je prošlog juna dobila i sina.


Ona je pre tri godine istakla koliko je srećna zbog nove životne uloge, potvrdila da biološki roditelj svoje ćerke i da ona nije usvojena, a nije se mnogo oglašavala tim povodom niti eksponirala često svoju decu.


Naomi je sada odlučila da progovori i u intervjuu za Times otkrila kako je došla do svoje uloge majke.

Moje bebe su mi sve. Zbog toga strepim od budućnosti – istakla je.
Kembelova je objasnila da nikada nije tragala za muškarcem koji će biti otac njene dece i da je "srećna što je samohrana majka", što je dovelo do pitanja je li to postala uz pomoć surogat majke.

Jesam – rekla je Naomi Kembel i dodala da se nada boljem svetu za svoju decu. – Oni su 110 posto moj prioritet. Moram da budem s njima prvog dana škole.


Manekenka je istakla i da je zabrinuta jer mlađe generacije nisu zainteresovane za roditeljstvo, a insistira da se ono uvek isplati, bez obzira na to koliko su okolnosti teške.


Čula sam mlade devojke kako kažu da je preskupo imati decu i da ih možda ne žele, a ja sam im govorila: "Predomislićeš se. Želećeš da budeš mama". Razumem da je, ekonomski, teško. Ali moja mama nije imala ništa i uspela je. Vredi toga. Neverovatno je – kaže supermodel.

Podsetimo, svet je saznao da je Naomi Kembel dobila prvo dete kada je manekenka podelila fotografiju stopala svoje ćerkice uz toplo saopštenje.


Prelepo malo čudo me je odabralo da budem njena mama. Počastvovana sam što imam ovu nežnu dušu u svom životu i nemam reči da opišem vezu koju delim s tobom, anđele. Nema veće ljubavi — poručila je Naomi.


Potom je prošle godine sve obavestila da je dobila i sina.


Dragi moj, znaj da si voljen preko svake mere i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojim prisustvom. Pravi dar od Boga, blagosloven bio – napisala je manekenka na Instagramu i naglasila da "nikada nije kasno da postanete mama".

 

Naomi Kembel ima dvoje dece
Naomi Kembel ima dvoje decefoto: Genin Nicolas/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon što je otkriveno da je dobila ćerku, prijatelji Naomi Kembel otkrili su za medije da je ona dugo maštala o majčinstvu, kao i da je kuma deci mnogih svojih prijateljica.
 

BONUS VIDEO

Pravo lice Naomi Kembel

 

makonda-tracker