"skloni se, naomi!"

33 godine je starija i svet bruji o njima! Naomi Kembel bacila oko na Karlosa Alkaraza? (FOTO)

0

Naomi Kembel pojavila se na US openu samo s jednom namerom — da podrži mladog Karlosa Alkaraza

naomi kembel prati meč karlosa alkaraza i matea arnaldija na us openu u njujorku
naomi kembel prati meč karlosa alkaraza i matea arnaldija na us openu u njujorkufoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ako se neko zadesio na US open turniru ovog ponedeljka, mogao je u publici da ugleda slavnu manekenku Naomi Kembel. Gotovo čitav Njujork se okrenuo za njom kada je stigla i udobno se smestila na svoje mesto, a pratila je meč Španca Karlosa Alkaraza i Italijana Matea Arnaldija.

 

Alkaraz je odneo pobedu i plasirao se u četvrtfinale, a Naomi je bila nasmejana i vrlo evidentno navijala za dvadesetogodišnjaka u usponu i jednog od najboljih tenisera trenutno.

 

Naomi je blistala u maksi košulja-haljini s potpisom Aleksandra Mekvina, u beloj boji, s živopisno šarenim printom s prednje strane. Naomi je bila primer savršnog glam decentnog izgleda, uz blagu šminku i par sunčanih naočara pod kojima se krila od paparaca.

 

Ipak, veoma je zanimljiv njen odnos s mladim Alkarazom, kog je došla da podrži.

 

naomi kembel u maksi-haljini s potpisom aleksandra mekvina
naomi kembel u maksi-haljini s potpisom aleksandra mekvinafoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Već neko vreme komentatori društvenih mreža nagađaju šta se to zbiva između 53-godišnje manekenke i slavne lepotice s naslovnica devedesetih i tenisera koji je s 20 godina stekao laskavu reputaciju jednog od najboljih igrača sveta.

 

Naomi je jako lepo raspoložena pratila meč, a Karlosa već poznaje, te su njihove zajedničke fotografije isplivale ovog jula. Naomi i Karlos su zagrljeni pozirali na Azurnoj obali, u Nici, gde su bili na istoj proslavi, a te fotografije su brzo obišle svet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis (@tennis_stories)

Skloni se, Naomi! Karlitos je samo dete, — Da li vidite kako ga grli?, — Njena ruka sve govori — samo su neki od komentara.

 

Ni tiktokeri nisu ostali imuni na ovaj susret, pa su se razvile čitave teorije zavere o njihovom odnosu, a mnogima je posebno zanimljivo što je ona najveću slavu postigla dok on još nije ni bio rođen...

 

 

Njeno pojavljivanje na Alkarazovom meču je bilo simptomatično i vrlo intrigantno za sve korisnike društvenih mreža kojima je njihov izlazak u Kanu bio razlog za tračeve, a ostaje da se vidi hoće li ga dalje pratiti.

 

Bonus video

Brajović: Novak je privilegovan žrebom, Alkarazu je teže

 

makonda-tracker