završila je na ulici preko noći

"Što sam prljavija, to bolje. I smrdljivija." Bila je LEPA KAO ANĐEO i uspešna, a danas je život manekenke SAMO BOL

0

Nakon naslovnih strana, crvenih tepiha i života na visokoj nozi, nekadašnja it devojka postala je beskućnica i veruje da nikome na svetu nije stalo do nje

Najnovije fotografije Loni Vilison
Najnovije fotografije Loni Vilisonfoto: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Losanđeleski paparaci uvek imaju posla, a pored slavnih koje prate na najglamuroznijim događajima, neretko nam predstavljaju i onu drugu stranu – nekadašnjih zvezda kojima je život krenuo nizbrdo.


Svako malo do javnosti tako dospeju fotografije nekadašnje manekenke Loni Vilison, koja je doživela težak pad, pa je danas svetla reflektora, glamurozne žurke i život na visokoj nozi zamenila – ulicom.


Loni, koja danas ima 41 godinu, viđena je nedavno u Zapadnom Holivudu dok je skupljala smeće iz kontejnera i zastala da zapali cigaretu, pre nego što je nastavila dalje gurajući kolica iz supermarketa. 

 

Najnovije fotografije Loni Vilison, manekenke beskućnice
Najnovije fotografije Loni Vilison, manekenke beskućnicefoto: @CelebrityLivin_ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odevena u jedino što ima, s kačketom okrenutim naopačke, ona danas nije ni senka devojke koja se predstavila javnosti tokom njenih dvadesetih.

Ko je Loni Vilison?

 

Rođena je u Hemetu, u Kaliforniji, 21. maja 1983. godine, a mlada je ušla u svet modelinga, gde se proslavila reklamirajući donji veš i kupaće kostime.

 


Izuzetne lepote, duge plave kose i blistavog osmeha, s lakoćom je šarmirala sve koji bi je sreli, a među njima je bio i glumac Džeremi Džekson, kog se možda sećate po ulozi Hobija Bjukenona, sina glavnog junaka Miča Bjukenona, u seriji "Čuvari plaže".


Oni su uskoro stupili u vezu i venčali se 2012. godine, a njihova raskošna svadba okupila je veliki broj poznatih ličnosti i holivudski krem. Ovo su bili dani najvećeg uspeha Loni Vilison – imala je mnogo angažmana, snimala reklamne kampanje i pozirala za naslovnice modnih, fitness i lifestyle magazina, a šetala je crvenim tepisima i išla s jednog gala događaja na drugi.

 

Loni Vilison i Džeremi Džekson na početku braka
Loni Vilison i Džeremi Džekson na početku brakafoto: Chaos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, daleko od javnosti njen život nije bio bajkovit koliko je delovalo spolja. Tako je 2014. zabeleženo da je policija intervenisala u njenom domu, nakon što je Džeremi Džekson pod dejstvom alkohola fizički nasrnuo na svoju suprugu.


Par se odmah razišao, a Loni je optužila glumca da ju je pretukao i slomio joj dva rebra.


Ovo je ujedno bio kraj njenog naizgled srećnog života.

 

Kako je Loni Vilison postala beskućnica?


Nakon razvoda od glumca, Vilisonova je imala poteškoće da nađe posao prvenstveno jer je morala da se posveti svom narušenom zdravlju.

Trebalo mi je dva meseca da se oporavim – rekla je Loni svojevremeno, nakon što je njen bivši muž privukao pažnju ulaskom u rijaliti "Veliki brat" 2015, i ispričala da je prestala da vežba i da nije mogla da nađe angažman kao model, kao i da je ostala bez posla asistentkinje jednom estetskom hirurgu.


Nisam izlazila s prijateljima niti radila bilo šta. Bilo mi je mnogo loše – rekla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan (@instag_ryan)

Kako nije mogla da zarađuje za život, Loni je ubrzo bila u dugovima, a izgubila je i krov nad glavom jer nije imala novca za iznajmljivanje stana. Potom je ostala i bez svog automobila i, zapravo, svega.


Našla se na ulici, sama i bez ičega, a uskoro je postala zavisnica od metamfetamina, dok je mentalno zdravlje nastavilo da joj propada. Usamljena je i zato što se distancirala od svih prijatelja, koji joj nisu verovali da je doživela strujni udar dok ju je Džekson posmatrao stojeći ispred stana.


Danas, njen život je teži nego ikad, a u intervjuu koji je dala 2018. istakla je da se trudi da izgleda što lošije moguće kako bi se zaštitila od opasnosti koje je vrebaju na ulici.

 

Loni Vilison već godinama živi na ulici
Loni Vilison već godinama živi na ulicifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što sam prljavija, to bolje. I smrdljivija. Kad dopustim te dve stvari, to deluje. Ošišala sam se da bih izgledala drugačije. Sama sam to uradila. Ali ipak su me napadali, i to mora da se desi – kaže nekadašnja manekenka.


Nakon što je počela pandemija virusa korona 2020, novinari su je obišli kako bi saznali kako živi u tim teškim trenucima, a tada je ispričala da ima samo ono najosnovnije.


Nemam telefon. Imam hranu i gde da spavam. Nađem nešto novca tu i tamo, ima hrane u kontejnerima i blizu prodavnica. Ovde ima mnogo toga, imam sve što mi treba. Ne želim nikoga ni da čujem ni da vidim jer svakako nikog nije briga za mene – ispričala je Loni.

 

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mentalno zdravlje nacije: Ljudi više ne znaju kako je to biti smiren i bezbrižan

 

makonda-tracker