STRAŠNE TRAUME

Najlepši čovek sveta ju je zaveo, pa joj pretvorio život u PAKAO: Manekenka je mlada preživela NEZAMISLIVE BORBE

0

Rođena u San Francisku, a odrastajući u Kaliforniji, prelepa Kare Otis je zavolela svet mode i život pred kamerama

Kare Otis je imala traumatičan život još od rane mladosti
Kare Otis je imala traumatičan život još od rane mladostifoto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Uspešnu karijeru manekenke je započela već sa 17. godina kada ju je jedna od poznatijih američkih modnih agencija primetila i ubrzo uzela kao zaštitno lice, a potom je i poslala u Pariz gde je krasila naslovnu stranu popularnog magazina Elle 1986. godine. 

 

Međutim, u tim godinama je Kare bila u begu, odnosno otišla je od kuće jer je imala problema sa zavisnošću od kokaina, kao i sa anoreksijom.

 

Krasila je mnoge modne časopise u svojim tinejdžerskim danima, ali sve je to imalo paklenu cenu sa kojom se teško nosila.

Još sa 16. godina je prvi put bila zlostavljana i maltretirana od strane tadašnjeg dečka sa kojim je živela, da bi njeni prvi koraci u modelingu bili takođe brutalni.

 

 

Naime, modni agent Žerald Marija ju je silovao pre prvog fotografisanja, jer kako je on govorio, "nevine devojke nisu dovoljno fotogenične".

 

Ovo poznato ime je dobilo mnogo optužbi za istu stvar, čak se i njegova bivša devojka odvažila i pridružila ostalim 13 devojaka u javnom skretanju pažnje na nedolično i zavisničko ponašanje Marije.

 

Kare Otis je godinama trpela zlostavljanje od različitih muškaraca
Kare Otis je godinama trpela zlostavljanje od različitih muškaracafoto: NZ / Christophel Collection / Profimedia

U trenutku kada se Kare otrgla iz kandži silovatelja, upoznala je svog budućeg muža na snimanju filma ''Divlja orhideja'' – Mikija Rurka.

 

 

Ovaj glumac je važio za simbol lepote u Holivudu i bio je obožavan širom sveta, ali je svakodnevno pod dejstvom opijata i potom bio agresivan prema svojoj supruzi.

U toj agoniji od odnosa, koju su obeležili silni pozivi policiji i nasilje, manekenka provela je čak 6 godina uz svakodnevno opraštanje užasnih batina dok Rurka napokon nisu uhapsili, te se i razvela od njega.

 

Kare danas živi mirnim i normalnim životom
Kare danas živi mirnim i normalnim životomfoto: John Palmer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Godinama se borila sa užasnim traumama koje je proživljavala od ranih tinejdžerskih dana, sve do 2005. godine kada je napokon upoznala muškarca, van javnog života, sa kojim ima miran život i dvoje dece.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker