teška prošlost

Udala se za oženjenog, trudna doživljava nasilje: Prelepa turska glumica utehu je pronašla u zagrljaju Mustafe Sandala

0

Danas je njena veza s bivšim suprugom Emine Jahović prošlost, a oni su se zaljubili nakon jednog od najtežih perioda njenog života

Turska glumica Džeren Hindistan igrala je i u 'Sulejmanu Veličanstvenom'
Turska glumica Džeren Hindistan igrala je i u "Sulejmanu Veličanstvenom"foto: Ceren Hindistan/Facebook

Turske serije, koje su prilično popularne na našim prostorima, predstavile su domaćoj publici veliki broj talentovanih žena koje mogu da se pohvale neverovatnom lepotom, a jedna od njih svakako je i Džeren Hindistan.


Nekadašnju manekenku upoznali smo kao Ashen u čuvenoj seriji "Sulejman Veličanstveni", a igrala je još i u serijama "Firuze", "Asktan Kaçilmaz", "Babalar ve Evlatlar"...


Rođena je i odrasla u Ankari, iako ima i indijsko poreklo, a ui ovom gradu je završila srednju turističku školu.

Prvi put se kao glumica okušala u filmu "Sakli Hayatlar" (2011), nakon što je godinama bila uspešna manekenka. Svojevremeno je bila finalistkinja takmičenja za Mis Turske 2007. godine, a pažnju je uvek privlačila i svojim privatnim životom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ceren Hindistan (@crnhndstn)


O njoj se na našim prostorima često pisalo u prošlosti zbog njene veze s Mustafom Sandalom, jednom od najvećih muzičkih zvezda u Turskoj, i to zato što ona, najverovatnije bila njegova prva devojka nakon razvoda od pevačice Emine Jahović.


Pošto on nije želeo da daje izjave o tome, mediji su mene pritiskali. Počeli smo da razgovaramo preko društvenih mreža, a posle smo, eto, počeli. Blagodeti tehnologije ponekad treba iskoristiti – priznala je Džeren u jednoj televizijskoj emisiji.

 

Emina Jahović i Mustafa Sandal bili su u braku od 2008. do 2018. godine
Emina Jahović i Mustafa Sandal bili su u braku od 2008. do 2018. godinefoto: Dragan Kadić

Neću da ulazim u detalje poruka, veoma su lične. Moguće je da on još gaji neka osećanja prema Emini, imaju deset zajedničkih godina i dva deteta – istakla je tada glumica i dodala da joj ne smeta što će pevač imati kontakt s našom pevačicom, kao i da ga razume i podržava.


Ova veza, ipak, nije bila preterano duga, a Mustafa Sandal se u međuvremenu 2022. oženio influenserkom Melis Sutšurup.


Kako se u to vreme pisalo, Džeren iza sebe ima jedan brak, s poznatim biznismenom Umitom Aslanom, s kojim je sklopila verski brak 2014. iako je on već bio formalno oženjen.

 


Par je potom naredne godine dobio ćerku Arju, a zatim su se razveli 2018. godine, nakon čega je glumica ispričala da je u braku bila žrtva nasilja.

 

 

Kako je pričala, Aslan je bio nasilan prema njoj i dok je bila u drugom stanju, a trpela je i psihičko i fizičko nasilje zbog suprugove ljubomore.


Kada je njena ćerka imala samo dve i po godine, Arji je otkriven tumor na bubrezima, nakon čega se glumica posvetila njenom lečenju i brizi o njoj i povukla se iz javnosti.

 

Devojčica se oporavila, a potom je izbio novi skandal: bolnica u kojoj je njena ćerka lečena oglasila se i optužila Džeren da je odbila da pristane da dete dobija hemioterapiju, posle čega se ispostavilo da je samo odlučila da vodi ćerku na lečenje u drugu zdravstvenu ustanovu.

 


U svakom slučaju, problemi su danas iza Džeren, koja vodi miran život sa svojom ćerkicom. Poslednju ulogu zabeležila je 2014, pre udaje, a od tada se trudi da se ne eksponira preterano u medijima, pa je zaključala i svoj profil na Instagramu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker