najzad mir

Povezivali su je s Duškom Tošićem, najveća ljubav u životu ju je slomila: Istanbulska nevesta konačno je pronašla sreću

0

U trenutku dok su poznati muzičar i turska glumica planirali brak, on je navodno preko noći pobegao u Ameriku i promenio broj telefona, posle čega je bila skrhana

Asli Enver najpoznatija je domaćoj publici po seriji 'Istanbulska nevesta'
Asli Enver najpoznatija je domaćoj publici po seriji "Istanbulska nevesta"foto: aslienver/Instagram

U turskim serijama, koje su proteklih desetak godina veoma popularne na našim prostorima, gledali smo veliki broj vanserijskih lepotica koje su očarale Balkan i talentom i lepotom, a jedna od njih nesumnjivo je bila Asli Enver (39).


Nju smo upamtili kao Sureju Boran u "Istanbulskoj nevesti", a dok je njena junakinja imala vrlo zamršene porodične odnose i sama glumica je često na privatnom planu imala turbulencije.


Najveći problemi bili su joj ljubavni, Asli Enver naišla je na više žaba dok nije pronašla svog princa.

Rođena je u Londonu, gde je živela do 12 godine. Njen otac je Turčin s Kipra koji je odrastao u Engleskoj, a njenu majku je upoznao na Ostrvu kada je došla iz Turske na studije. Kao tinejdžerka, Asli je počela da pokazuje umetnički dar i bila odlična pevačica, pa je tako osvajala prva mesta na takmičenjima i odlučila da upiše umetničku srednju školu.

 

Asli Enver u seriji 'Istanbulska nevesta'
Asli Enver u seriji "Istanbulska nevesta"foto: Printscreen/Instagram/Bride of Istanbul

Uskoro je počela da dobija prve, manje uloge u serijama, a vrhunac je bila "Istanbulska nevesta", koja je snimana od 2017. do 2019. godine.

 

Ljubavni život Asli Enver, "istanbulske neveste"


Asli se već 2012, na početku karijere udala za glumca Birkana Sokolua, a posle tri godine braka su saopštili da se razvode.

Potom se zbližila s Muratom Bozom, s kojim je snimala komediju "Moj brat", a s njim je doživela nekoliko godina uspona i padova. Par je najpre bio zaljubljen do ušiju, pa su raskinuli posle dve godine, samo da bi se pomirili posle nekoliko meseci. Pisalo se da su zakazali venčanje, a zazim su ponovo raskinuli 2019. godine.

 


Njihova veza punila je tabloide godinama, a u jednom periodu se pisalo da ju je jednom prilikom Boz ostavio preko noći, pobegao u Majami i čak promenio broj telefona. Kako su tada tvrdili mediji, glumica je demolirala njihov zajednički dom i s kućnim ljubimcima se preselila kod svoje majke.


Pred kraj njene veze s Muratom Bozom, Asli je jednom prilikom navodno viđena sa srpskim fudbalerom Duškom Tošićem, koji je u Turskoj bio velika zvezda tokom svojih dana u Bešiktašu, a ona je negirala da između njih postoji nešto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asli Enver (@aslienver)


Stvarno ne znam šta da vam kažem o tome, njega čak ni ne poznajem, dešava se da izlaze takve stvari – rekla je Asli Enver 2018.


Nakon više ljubavnih brodoloma, glumica je konačno pronašla sreću pored preduzetnika Berkina Gokbudaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asli Enver (@aslienver)

Par se, nakon stabilne veze, venčao 2022. godine, a sledećeg jula dobili su ćerku Elaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asli Enver (@aslienver)


Ona danas živi mirnim, porodičnim životom, a u više navrata je fanovima na Instagramu pokazala da je konačno pronašla idilu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima


BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker