iz bede do sjaja

Ozdžan Deniz joj je promenio život: Prelepa glumica iz serija "Ženskaroš" i "Fazilet i njene ćerke" ima neobičnu priču

0

Turska glumica Afra Saračoglu, koja je igrala u nekim od najpopularnijih tamošnjih serija, na neočekivan način se obrela u svetu glume, a na tome može da zahvali svojoj majci i čuvenom kolegi

Turska glumica Afra Saračoglu
Turska glumica Afra Saračoglufoto: afrasaracoglu/Instagram

Turske serije veoma su popularne u Srbiji, pa su neki od glumaca draga lica gledaocima, a među njima je i Afra Saračoglu, koja igra Sejran Šanil u seriji "Ženskaroš".


Prelepa Afra (26) veoma je mlada, a iza sebe ima već nekoliko glavnih uloga u uspešnim serijama i filmovima. Jedan od naslova u kojima se posebno zapažena bio je "Fazilet i njene ćerke", gde je lepa turska glumica igrala Edže, Faziletinu mlađu ćerku, koja je zbog novca spremna na sve.

 

Detinjstvo Afre Saračoglu


Afra Saračoglu rođena je u Balikesiru 2. decembra 1997. godine, a već na početku karijere počela je da osvaja priznanja za zvezdu usponu.

Kako njena porodica nije bila u zavidnoj finansijskoj situaciji, još kao tinejdžerka je počela da se bavi modelingom, a turski mediji pisali su da je manekenka postala sa samo 14 godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)


Odrasla je mahom uz majku, budući da su joj se roditelji razveli dok je glumica bila još mala.


Kako je jednom prilikom ispričala, kao dete u jedno periodu uopšte nije govorila. Otkrila je da ju je majka uplašeno odvela lekaru, koji je zaključio da Afra "to radi da privuče pažnju" i da je s njom sve u redu. Nakon što je neko vreme mucala, vremenom se ovaj problem rešio sam od sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)


Osnovnu i srednju školu pohađala je u Antaliji, nakon čega je upisala komparativnu književnost na Anatolijskom univerzitetu. Međutim, pružila joj je prilika da se okuša kao glumica, pa je vremenom počela da zapostavlja studije.

 

Kako je "otkrivena" Afra Saračoglu?


Priča o tome kako je ušla u svet glume veoma je interesantna, a Afra može da se zahvali svojoj majci i čuvenom glumcu Ozdžanu Denizu.

 

Turski glumac Ozdžan Deniz
Turski glumac Ozdžan Denizfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Naime, nakon što je glumac podelio na Instagramu fotografiju s koleginicom Nurgul Ješilčaj s početka snimanja filma "Druga šansa", Afrina majka mu je poslala poruku, s fotografijom njene ćerke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

 

U tom trenutku, nije znala da ekipa još uvek traži za devojkom posebno izraženih i lepih očiju koja bi igrala ćerku Nurgulinom liku, već je samo želela da pokuša da pomogne Afri da postane glumica.

Deniz je pokazao njenu fotografiju nadležnima i ona je uskoro pozvana da pokaže šta ume i ostalo je istorija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)


Na snimanju filma İyi Oyun 2018. zbližila se s kolegom Mertom Jazičiogluom, kog se možda sećate kao Barana u seriji "Crna ruža". Neko vreme oni su bili jedan od omiljenih parova turske javne scene, ali ljubav ipak nije potrajala.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker