promene

Ovo je Anđelini sigurno palo TEŽE NEGO IŠTA DRUGO! Jedino dete koje je okrenulo leđa mami i seli se kod Breda Pita

1

Porodični sukobi Anđeline Džoli i Breda PIta traju već godinama, a u središtu su njihova deca.

Bred Pit nije u dobrim odnosima s Paksom, Medoksom i Zaharom
Bred Pit nije u dobrim odnosima s Paksom, Medoksom i Zaharomfoto: Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia

Anđelina Džoli nikada nije krila koliko je ponosna na svoju decu, Medoksa, Zaharu, Paksa, Šajlo i blizance Vivijen i Noksa, koje ima s bivšim suprugom Bredom Pitom. I dok  Anđelinu često možemo videti u društvu dece, s Bredom to nije slučaj; on nije omiljena ličnost u životima dece, pa se, tako, Zahara odrekla njegovog prezimena, a Paks je javno govorio o njihovom lošem odnosu i javno mu uputio niz ružnih reči.

 

Ipak, jedno dete i dalje je u odličnim odnosima s ocem.

 

Sedamnaestogodišnja Šajlo Džoli-Pit navodno planira da se iseli iz luksuzne vile Anđeline Džoli u Los Anđelesu i odseli se u dom Breda Pita, pišu strani mediji.

Naime, prvo biološko dete Anđeline i Breda trebalo bi da se odseli u maju, kada napuni 18 godina, prenosi The Sun pisanje magazina Star.

 

Šajlo nije nesrećna s mamom Anđelinom, ali puni 18 godina uskoro i želi da "protrese" stvari — navodi se za ovaj magazin. — Osim toga, obožava Breda i uvek je bila tatina mezimica.

 

Takođe, navodi se da je Bred oduševljen kada mu je Šajlo ovo saopštila. Glumica, navodno, nije srećna zbog odluke Šajlo, ali prihvata to da ona sama donosi svoje odluke.

 

Anđelina nije srećna zbog odluke svoje ćerke, ali prihvata to
Anđelina nije srećna zbog odluke svoje ćerke, ali prihvata tofoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, par je osim Šajlo biološkim putem dobio i blizance Noksa i Vivijen, dok su zajedno brinuli o usvojenoj deci Medoksu, Paksu i Zahari

 

Šajlo može kad god hoće da ode kod Anđeline i braće i sestara — dodao je izvor.

 

Kako se prenosilo, Medoks, Paks i Zahara nisu u dobrim odnosima s Bredom. S druge strane, Dejli Mejl je pisao da je Bred (60) prvobitno tražio dogovor da dobije pola starateljstva nad decom, ali da je odustao od te namere.

 

To znači da će Anđelina (48) imati potpuno starateljstvo nad decom i da će on imati pravo na posete.

 

Deca Anđeline i Breda danas su dovoljno zrela da samostalno donose odluke
Deca Anđeline i Breda danas su dovoljno zrela da samostalno donose odlukefoto: Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na ovu odluku uticalo je, prema pisanju medija, i to što su deca već porasla.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Tajna mladolikosti Breda Pita

 

makonda-tracker