"to je najgluplje što sam uradila"

Bila je tinejdžerka i usred izlaska OSTAVILA BREDA PITA ZBOG DRUGOG: Zaboravljena veza iz 80-ih koja se završila komično

0

Baš kada su postali najpopularniji mladi, prelepi i perspektivni par u Holivudu, glumica je tokom romantičnog sastanka okrenula leđa Bredu Pitu i otišla s rokerom

Glumac Bred pit u filmu 'Borilački klub' (Fight Club)
Glumac Bred pit u filmu "Borilački klub" (Fight Club)foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Američka glumica Kristina Eplgejt (52), dobitnica Gremija i jedna od najvećih zvezda devedesetih, u poslednje vreme često je tema medija zbog njene borbe protiv multiple skleroze, koja joj je dijagnostikovana proteklih godina.


Ona je, nakon što je godinama imala mnogo posla, igrala samo u seriji "Dead to Me", crnoj komediji u kojoj je bila i producentkinja, a više puta je govorila o teškim trenucima kroz koje prolazi.


Kristina Eplgejt godinama je važila za jednu od omiljenih holivudskih "slatkica", a dugo je bila jedna od najvećih senzacija i tipična "devojka iz komšiluka" na koju niko nije ravnodušan. Među onima koji nisu mogli da joj odole svojevremeno je bio i ultimativni holivudski zavodnik Bred Pit, koji je iz veze sa simpatičnom plavušom izašao slomljenog srca i ega.

Ljubavna priča Breda Pita i Kristine Eplgejt


Kristina, inače ćerka glumice Nensi Pridi i producenta Roberta Eplgejta, jednom prilikom je ispričala da se družila s Bredom Pitom kad je došao u njen dom na roštilj s glumcem Džejsonom Pristlijem.


Nije poznato je li porodica Eplgejt pre toga poznavala Pita ili je on dobio poziv preko Kristine jer se negde u to vreme 1988, kao i ona, pojavio kao gost u seriji 21 Jump Street.

 


Zvezda serije "Bračne vode" ("Married... With Children") i perspektivni plavokosi lepotan počeli su da se zabavljaju 1989. godine, kada je on imao 25, a ona 17 godina i oboje su tek radili na tome da se proslave u Holivudu. I ubrzo im je uspelo.


Bred Pit i Kristina Eplgejt bili su u tom trenutku najveće američke zvezde u usponu, prelepi, mladi i ambiciozni i vrlo brzo su na sebe skrenuli pažnju i tabloida koliko i filmadžija. Predstavnici medija su ih obožavali, a oni se nisu libili da se poljube, zagrle ili čak zaplešu pred foto-reporterima.


Zajedno su se pojavljivali na više događaja, između ostalog na skupu organizacije Amnesty International 1988. i na dodeli MTV Filmskih nagrada 1989. godine.

 


Međutim, ispostavilo se da je u pitanju bila samo jedna mladalačka avantura jer se posle nekog vremena Holivudom proširio trač da su raskinuli – i to ne bilo kako.


Navodono je Kristina usred romantičnog izlaska ustala i napustila Breda zbog drugog!

U pitanju je bila jedna od najdugovečnijih urbanih legendi među poznatima i spekulisalo se ko bi mogao biti muškarac zbog kog je jedan Bred Pit tek tako odbačen. Kristina je odbijala da otkrije identitet momka koji ju je toliko očarao, ali je priznala da se desilo.


Šta je najgluplja stvar koju sam ikad uradila? Jedne noći sam šutnula Breda Pita zbog drugog dečka – istakla je za Entertainment Tonight jednom prilikom.

 

Bred Pit
Bred Pitfoto: James Moy / PA Images / Profimedia

Pričalo se da bi to mogao biti upravo Džejson Pristli, Bredov tadašnji najbolji prijatelj i cimer (koji je otkrio Pitovu užasnu tajnu iz tog perioda), ali kasnije je otkriveno da je u pitanju bio Sebastijan Bah, nekadašnji pevač brenda Skid Row. On se sam hvalio time što je uspeo da ukrade devojku Pitu.


To što se desilo između Kristine i mene bilo je kratkotrajno, ali jesmo izašli nekoliko puta – ispričao je on godinama kasnije i potvrdio istinitost tračeva i njene izjave.

 

Taj dečko sam bio ja! (smeh) Tako da je postojao trenutak na planeti kada je Sebastijan Bah bio bolji frajer od Breda Pita. Naravno da ću o tome pisati u svojoj knjizi. (smeh) To moram nekome da kažem, Isuse! (smeh).

 


Kasniji ljubavni život Breda Pita nam je dobro, možda čak i previše, poznat, dok je Kristina Eplgejt uspevala da sačuva delić privatnosti. Ona se 2001. udala za glumca Džonatana Šeka, a potom se razvela 2005. Zatim je 2013. rekla "da" Martinu Lenoblu, basisti grupe Porno for Pyros, s kojim je 2011. dobila ćerku Sejdi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajne mladolikog izgleda Breda Pita

 

makonda-tracker