predivno

BELA, božanstveno lepa — i nošena pre 20 godina! Glumica je posle dodele Oskara ponela famoznu haljinu Anđeline Džoli

0

Glumica Sidni Svini iz "Euforije" rekreirala je čuveni oskarovski momenat Anđeline Džoli iz 2004.

Prelepa Sidni Svini na žurki Veniti Fera
Prelepa Sidni Svini na žurki Veniti Ferafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Glumica Sidni Svini poslednjih meseci je jedno od najprimećenijih holivudskih lica,  i to s razlogom! Američka lepotica proslavila se ulogom u seriji "Euforija", ali je u poslednje vreme skretala pažnju na sebe ulogama u "Belom lotosu", "Bilo jednom u Holivudu", "Samo ne ti", kao i novom filmu "Madam Veb", gde glavnu ulogu igra Dakota Džonson.

 

Sidni nije proustila ni da se upiše u modno-istorijske anale, dolaskom na Veniti fer žurku, tradicionalno mesto okupljanja nakon dodele Oskara, gde su svoje mesto našla slavna imena Holivuda i najveće lepotice današnice.

 

Zvezda "Euforije" za ovu priliku birala je poseban glamur, a kako i ne bi — ovog puta, iskoristila je priliku da ponese identičnu Marc Bouwer haljinu koju je glumica Anđelina Džoli nosila na ovoj ceremoniji pre 20 godina!

 

26-godišnja glumica pojavila se na crvenom tepihu u beloj halter-haljini koju je Anđelina Džoli nosila na dodeli Oskara 2004. godine, a bila je sveukupno stilizovana na veoma sličan način, u svakom smislu.

 

Sidni Svini ponela je fantastičnu, ručno rađenu dijamantsku ogrlicu Messika oko vrata, a reč je o komadu nakita koji veoma podseća na one koje je Anđelina nosila uz ovu haljinu.

 

Sidni Svini u oskarovskoj haljini Anđeline Džoli
Sidni Svini u oskarovskoj haljini Anđeline Džolifoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Uz sve to, ukombinovala je Piferi platforme i prilično prirodan izgled, uz nude karmin i sjajnu senku za oči.

 

Njena stilistkinja Moli Dikinson podelila je originalan Anđelinin aufit i deluje da je zaista teško odlučiti koja je lepša i kojoj ova božanstvena haljina bolje stoji!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

 

makonda-tracker