neočekivano

Ceo svet gleda u NEVERICI - obrt u slučaju "Branđelina": Bred Pit na udaru KRITIKE zbog poteza kojim je PONIZIO PORODICU

0

Bliži se kraj sage Džoli - Pit, ali sa potpuno nezamislivim krajem 

foto: EPA/MIKE NELSON
foto: EPA/MIKE NELSON

Dugogodišnja brakorazvodna parnica između Breda Pita i Anđeline Džoli konačno se bliži kraju - pošto je glumac sada navodno odustao od bitke za zajedničko starateljstvo nad decom koju ima sa svojom bivšom.

 

Kako piše DailiMail.com, par koji je na sudu još od 2016 godine, konačno se približava cilju u svom epskom pravnom ratu, a kraj se očekuje do leta.

 

Dok je Bred (60) prvobitno tražio dogovor da dobiju pola, pola starateljstvo nad njihovo šestoro dece, insajder je sada otkrio da je on odustao od te namere. Ovu njegovu odluku mnogi su dočekali na nož budući da je govorio da su mu deca najvažnija na svetu. 

 

 

To znači da će Angelina (48) imati potpuno starateljstvo nad decom i da će on imati pravo na posete.

 

Na ovu odluku uticalo je, prema pisanju medija, i to što su deca već porasla, tako da su već punoletna, samo Šajlo (17), Noks i Vivijen, obe imaju 15 godina, su još uvek su mlađe od 18 godina - a Šajlo će postati punoletna u maju.

 

Smatra se da starija deca - Madok 22, Pak, 20, i Zahara, 19 - imaju komplikovane odnose sa Bredom; i kao odrasli, u očima zakona, sada nisu obuhvaćeni bilo kakvim ugovorima o starateljstvu.

 

Usvojeni sin Paks navodno nije razgovarao sa ocem od ozloglašene tuče u privatnom avionu koja je i okončala brak, a kaže se da čak i ne smatra Breda više roditeljem.

 

BRED PIT SE ODREKAO STARATELJSTVA NAD DECOM
BRED PIT SE ODREKAO STARATELJSTVA NAD DECOM foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

 

Još 2020. godine, na svom privatnom Instagram nalogu, nazvao je Breda 'rupom svetske klase' i 'prezrenom osobom' zbog koje je njegovo četvoro najmlađe dece 'drhtalo od straha', pisao je ranije DailiMail.com.

 

On je dodao u oštroj objavi, podeljenoj na Dan očeva:

 

- S vremena na vreme se dokazuješ da si užasna i prezrena osoba. Nemaš obzira ili empatije prema svoje četvoro najmlađe dece koja drhte od straha u tvom prisustvu. Nikada nećeš razumeti štetu koju si naneo mojoj porodici jer nis u stanju da to učiniš.

 

Pored toga, Zahara se sada zove Zahara Džoli, a ne Zahara Džoli Pit  što je njeno zakonsko ime.

 

ANĐELINA ĆE BINUTI O SVOJ DECI, BRED ĆE MOĆI DA IH VIĐA
ANĐELINA ĆE BINUTI O SVOJ DECI, BRED ĆE MOĆI DA IH VIĐA foto: EPA/MIKE NELSON

 

Izvor iz Bredovog kampa opisao je ono što se dogodilo između njega i dece kao 'otuđenje od roditelja iz udžbenika' i tvrdio da je Anđelinina namera bila da odloži razvod dok deca ne napune 18 godina.

 

Njeni prijatelji su, međutim, insistirali:

 

- Bred nema nikoga da krivi osim sebe. Sve što Anđelina želi je da izleči njihovu porodicu i nastavi dalje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bred Pit koristi poseban laser za održavanje mladosti, a sad ga ima i Didi Džej.

 

 

makonda-tracker