nevorovatna priča

Dramatična PRIČA iz detinjstva Dženifer Lopez isplivala u novom dokumentarcu: Njena iskrenost izazvala MORE SUZA

0

U novom dokumentarcu u kom je zvezda sama Dženifer Lopez prikazan je dramatični uspon njene pevačke i glumačke karijere

 

foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia
foto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez je na dokumentarnom filmu "Najveća ljubavna priča ikada" otkrila detalje o svom odnosu sa roditeljima. Kako ističe, nije dobila dovoljno ljubavi od svojih roditelja, koji su je primoravali da postane vredna žena. Jedino tako bi im privukla pažnju i dobila odobrenje i podršku u onome što je naumila. 

 

- Nisam bila ni najstarija ni najmlađa, bila sam u sredini, objasnila je ona i detaljno objasnila da je odrasla sa narcisoidnom majkom koja je osećala da je život samo zabava, dok je njen otac bio emotivno odsutan, jer je kao kompjuterski tehničar radio cele noći i spavao ceo dan.

 

Njeni roditelji se ne pojavljuju u dokumentarcu, ali kada se pominju, prikazuju se njihove fotografije. Ovo otkriće JLo o njenoj majci je iznenađujuće, s obzirom da su veoma bliske.

Dženifer Lopez otkriva svoje tajne u dokumentarcu
Dženifer Lopez otkriva svoje tajne u dokumentarcufoto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

 

Dženifer Lopez je otkrila neke detalje o svom problematičnom odnosu sa majkom tokom prethodnog dokumentarca, "Poluvreme" iz 2022. U novom filmu pokušava da objasni komplikovan emocionalni odnos koji ima sa svojom majkom, prenosi Marca.

 

- Moja mama je super komplikovana žena koja nosi pun prtljag sa sobom gde god da pođe, želela je da budem nezavisna i da nikada ne zavisim od muškarca - izjavila je Lopez

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Ono što naročito intrigira u ovom dokumentarcu je to da je Dženifer iznela na videlo da ju je majka tukla:

 

- Uradila je ono što je morala da preživi, i to ju je ojačalo, ali i otežalo joj dalji put - rekla je Dženifer sugerišući da je majka prebila.

 

U dokumentarcu se takođe pokreće tema o problemu školovanje i toga da li treba ići na koledž:

 

Nije htela da ide na koledž, umesto toga radila je puno radno vreme.  Počela je da spava na kauču u plesnoj dvorani.

 

- Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: "Ovo je ono što moram da radim" - otkrila je Lopez.

 

Kada je u pitanju odnos sa ocem, glumica je rekla i da su u bliskim odnosima, uprkos tome što su joj se roditelji razveli, a on se ponovo oženio. Ona je potkrepila tu tvrdnju tako što je podelila objavu kojom je čestitala tati Dan očeva prošle godine, napisavši: -Tata, volim te.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Na šta je on dgovorio: - Hvala, dušo, volim te više

 

Ona je 2016. govorila o svom odnosu sa ocem tokom nastupa u emisiji Today i napomenula da ju je celu njenu karijeru ohrabrivao i uvek izražavao koliko je ponosan na njena dostignuća.

 

- Osećam se kao da je uvek bio ponosan na mene, od mog trčanja na stazi kada sam imala 9 ili 10 godina. Tada je rekao: "Moja ćerka trči stazu!"...Nije ga bilo briga. Samo je bio ponosan na mene.

 

Većina njenog dokumentarca govori o tome kako je prevazišla te emocionalne nedostatke iz detinjstva da bi, konačno, pronašla pravu ljubav, nakon tri propala braka i godina terapije koje je prošla.

 

Na svom putu da nauči da voli sebe, priznala je da od svog ranog detinjstva nije mislila mnogo na sebe i da je njen nedostatak samopoštovanja bilo veoma teško prevazići.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

Dženifer Lopez se opet verila za istog čoveka

 

makonda-tracker