ZALJUBIĆETE SE NA PRVI POGLED

Vizuelno skidaju do 5 kg i oblikuju figuru: 3 modela farmerki koje će biti HIT 2024. GODINE - poznate dame ih NE SKIDAJU

0

Ako želite da budete moderne odaberite neki od ova tri modela i sigurno nećete biti neprimećene 

3 HIT MODELA FARMERKI ZA 2024. GODINU
3 HIT MODELA FARMERKI ZA 2024. GODINUfoto: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na samom početku 2024. godine jasno je da će farmerke i ove godine biti na zlatnom modnom tronu. Ipak, neće baš svi modeli biti hit, pa je važno ispratiti trendove i odabrati one prave. 

 

Najvažnije prilikom odabira adekvatnog modela farmerki jeste to da one na vama istaknu ono najbolje i sakriju sve vaše mane.

 

Ova 3 modela farmerki su već postale hit tokom januara 2024. godine, jer čine upravo to - vizuelno sužavaju liniju, čine da izgledate zategnutije i vredne su svakog dinara.

 

 

1. Mom jeans 


Klasični model će uvek biti vaš najbolji prijatelj i 'kec u rukavu' za sjajne kombinacije. Pored ležernog izgleda uz casual komade, biće dobar izbor kada želite da izgledate elegantno, piše Story.hr.

 

VIKTORIJA IMA FARMERKE KOJE SU APSOLUTNI MUST HAVE
VIKTORIJA IMA FARMERKE KOJE SU APSOLUTNI MUST HAVE foto: @victoriabeckham/Instagram

 

Uz košulju i sako i elegantne cipele dobićete odlično izdanje i za kancelariju i za grad. Istovremeno, neodoljivi model će vizuelno sličiti figuru i učiniti vas mršavijim.

 

2. Zvonaste farmerke


Široke farmerke su definitivno još jedan model koji vam je potreban u vašoj garderobi. Farmerke koje se šire od kukova učiniće čuda za vašu figuru i učiniti da vaš struk izgleda vitkiji.

 

 

Jedini savet je da obučete nešto uže i vizuelno ćete izgledati mršavije za najmanje 5 kg. Lepo se kombinuju, odličan su izbor i za poslovne i za večernje kombinacije.

 

3. Farmerke sa visokim strukom i blago širokim nogavicama


Omiljeni model Dženifer Lopez i Antonela Rokuco mora da se nađe na listi modela koji će sada i zauvek biti moderni upravo zbog onoga što rade za figuru.

 

ANTONELA OBOŽAVA ZVONASTE FARMERKE
ANTONELA OBOŽAVA ZVONASTE FARMERKE foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Stežu na pravim mestima, ističu najlepše, podižu zadnjicu i čine noge vitkijim. Odlično stoje uz patike i cipele, a dobro stoje i niskim i visokim ženama. Jedno je sigurno - ovo će verovatno biti model koji ćete najviše nositi.

 

Bonus video:

Kako raširiti farmerke?

 

 

makonda-tracker