to je to, pun pogodak

Preplavile su beogradske ulice, žene su "lude" za njima: Džej Lo u NAJOMILJENIJOJ OBUĆI bez koje zima ne može da prođe

0

Ukoliko želite da budete u trendu dovoljno je da pogledate modnu ikonu, Dženifer Lopez i iskopirate je... Sigurno nećete napraviti grešku 

ČIZMICE DŽEJ LO SU APSOLUTNI MUST HAVE SEZONE
ČIZMICE DŽEJ LO SU APSOLUTNI MUST HAVE SEZONE foto: EPA / NINA PROMMER

Modna ikona i jedna od najzgodnijh žena sveta Dženifer Lopez godinama se trudi da uvek bude obučena po poslednjim modnim trendovima.

 

Kada je na crvenom tepihu njeni stajlizi često obiđu svet, ali privatno, voli sve ono što joj daje slobodu i čini da se u tome oseća prijatno.

 

Jednu takvu kombinaciju ponela je nedavno na ulicama Kalifornije tokom jedne opuštene popodnevne šetnje sa svojim suprugom Benom Afelekom.

 

 U pitanju je bio džins, omiljeni materijal žena već decenijama, koji je iskombinovala sa toplim krem bojama.

 

Ovog puta je uz široke farmerke nosila džemper svetle nijanse sive i prsluk, a dozu šarma celoj kombinaciji je dao veliki šal koji je Džej Lo nosila oko vrata.

 

DŽEJ LO U NAJPOPULARNIJIM ČIZMICAMA SEZONE
DŽEJ LO U NAJPOPULARNIJIM ČIZMICAMA SEZONE foto: FIA Pictures / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, ono što su svi primetili jestu njene trendi čizmice, gležnjače marke Ugg sa mini platformom od oko 5 cm, koje su osvojile srca žena širom sveta. 

 

Dženifer voli da nosi modele ovog svetski poznatog brenda, a čini se da ni žene u Srbiji nisu ostale imune na ove, savršene, tople, jednostavne, a super atraktivne čizmice. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džej Lo i Ben Aflek se ponovo verili 

 

makonda-tracker