moderno

Srpkinje gledaju i s oduševljenjem KOPIRAJU: Novi stajling Džej Lo je inspiracija za žene od 16 do 66 godina

0

Novi trendovi s njujorških ulica zahvaljujući poznatima stižu i u našu prestonicu, a ovaj će trenseterke posebno obožavati 

NOVI TRENDI STAJLING DŽEJ LO KOJI SRPKINJE OBOŽAVAJU
NOVI TRENDI STAJLING DŽEJ LO KOJI SRPKINJE OBOŽAVAJU foto: EPA / NINA PROMMER

 

Pevačica i glumica Dženifer Lopez pomno prati sve svetske modne trendove, pa ne iznenađuje što su oči trendseterki iz celog sveta uprte u svaku njenu odevnu kombinaciju.

 

Jednu takvu, vrednu pažnje, ponela je nedavno kada je otputovala u Njujork kako bi bila gost u poznatoj emsiji Saturday Night Live. Džej Lo je bila  muzički gost i tada je izvela svoje dve nove numere.

 

Ipak, nije to ono što je učinilo da naslovnice poznatih magazina budu preplavljene njenim imenom. Kao što smo naviki, Dženifer je i ovog puta ispunila sva modna očekivanja. 

Ona je uslikana je na ulicama Njujorka u opuštenom stilu u kojem je često viđamo. Ovog puta izbor je pao na široke farmerke i veoma upečatljivu bundu, za kojoj žene širom sveta lude. Njena kolekcija bundi je zaista velika i raznovrsna, sa modelima svih dužina i boja.

 

Ono što smo svi primetili jeste to da se Dženifer u poslednje vreme retko pojavljuje u uskoj garderobi, osim kad ide na trening u teretanu. Pripijene farmerke koje je nakad obožavala zamenile su pantalone i džins širokin nogavica i šljampave dukserice koje odaju jedan opušten sportski fazon.

 

NOVI STAJLING DŽEJ LO ODUŠEVIO TRENDSETERKE
NOVI STAJLING DŽEJ LO ODUŠEVIO TRENDSETERKE foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Široke farmerke ravnog kroja ona je iskombinovala sa običnom belom majicom, a na nogama je imala prepoznatljive gležnjače brenda Timberland. 

 

Čini se da su omiljeni komadi Džej Lo opčinili žene širom sveta, a ni Srpkinje nisu ostale imune na ove trendove, pa se sve češće ovakvi komadi mogu videti na ulicama najvećih srpskih gradova. 

 

Bonus video:

Trik za nošenje farmerki

 

makonda-tracker