"benifer"

"Da li mi OPRAŠTAŠ?", pitao je Ben Aflek Džej Lo: Glumac i latino diva konačno otkrili zašto su raskinuli pre 20 godina

0

Latino diva Dženifer Lopez objavila je dokumentarni film "Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana", u kom se sa suprugom Benom Aflekom osvrnula na njihov raskid veridbe

Ben Aflek i Dženifer Lopez pomirili su se 2021. godine
Ben Aflek i Dženifer Lopez pomirili su se 2021. godinefoto: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i oskarovac Ben Aflek bili su početkom dvehiljaditih najpopularniji par na planeti.


Film "Gigli", koji ih je spojio, nije postigao veći uspeh, ali je njima doneo ono za šta sad znamo da je najveća ljubav koju su iskusili. Par je bio u vezi od 2002, verio se, a potom raskinuo veridbu u septembru 2003. Bili su zajedno još nekoliko meseci, a potom se definitivno razišli u januaru 2004.


U međuvremenu su se, nakon nekoliko veliki ljubavi i brakova, pomirili 2021. i konačno venčali, a Dženifer je sada ispričala njihovu priču u dokumentarnom filmu "Najveća ljubavna priča koja nikada nije ispričana" (The Greatest Love Story Never Told), za šta je koristila i ljubavna pisma koja joj je slao.

Kako su sada objasnili, odluku da se venčanje ipak ne desi doneli su tri dana pred samu zakazanu ceremoniju.


Ben i ja smo raskinuli tri dana pre venčanja. Isplanirali smo veliku svadbu... Četrnaest redara i deveruša. Ali tri dana pre toga smo se raspali pod pritiskom – rekla je Dženifer.

 


Aflek je to potvrdio i dodao da je potom "kulimacija zbog velikog preispitivanja njihovog priatnog života" dovela do raskida.


U svim tim godinama je zaista bilo teško jer se nisam osećala samo kao da sam izgubila ljubav svog života – imala sam osećaj da sam izgubila najboljeg prijatelja kog sam ikada imala. Nismo mogli da razgovaramo godinama, a to mi je bio najteži deo – iskrena je bila Džej Lo.


Glumac ju je potom pred kamerama pitao da li mu oprašta, zbog čega mnogi veruju da je on bio taj koji je inicirao raskid.

 


Mislim da možemo da nastavimo, moramo da oprostimo to, da oprostimo jedno drugom. Da li mi opraštaš? – pitao je glumac pevačicu, a ona se nasmešila.


Ta slomljena srca su nas oboje vratili na put shvatanja sebe, da postanemo bolji ljudi – zaključila je.


Misliš li da si mi potpuno oprostila? – pitao je ponovo Ben Aflek, na šta mu je supruga i slavna diva odgovorila:


Mislim da sam ti skroz oprostila. Mislim da moram i sebi da oprostim neke stvari.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo

 

makonda-tracker