u stilu jenny from the block

I urbano i glamurozno – kakvu smo je voleli pre 20 godina: Džej Lo se vratila u Bronks i odabrala vrlo prikladan autfit

0

Nakon velike premijere njenog novog filma, Dženifer Lopez je okupila porodicu da bi ga gledali zajedno – gde drugo nego u Bronksu?

Dženifer Lopez vrlo je ponosna na svoj najnoviji projekat
Dženifer Lopez vrlo je ponosna na svoj najnoviji projekatfoto: EPA / NINA PROMMER

 

Dženifer Lopez, pevačica, glumica i latino diva, predstavila je pre nekoliko dana svoj film "This Is Me...Now: A Love Story", u susret svom novom muzičkom albumu "This Is Me...Now".


U pitanju je mjuzikl koji je Džej Lo pisala s Metom Voltonom, a režirao ga je Dejv Majers, a govori o mnogim pojedinostima njenog života, između ostalog i o ljubavi s Benom Aflekom.

 

Dženifer je vrlo ponosna na ovaj projekat, koji promoviše neumorno, a pre nekoliko dana je prisustvovala projekciji u Bronksu, gde je odrasla.

Pevačica je gledala tom prilikom film sa svojom porodicom, a odabrala je nesvakidašnji stajling koji je mnoge podsetio baš na dane kada je pevala da je još uvek "Jenny From the Block".

 

Dženifer Lopez na specijalnoj projekciji svog filma u Bronksu
Dženifer Lopez na specijalnoj projekciji svog filma u Bronksufoto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia in deal up to 1/8 934 x 1400px IMMEDIATELY Remaining orders to reach limit: 2260

Džej Lo je ponela kombinezon koji potpisuje Donna Karan, model uz telo izrađeno od kvalitetnog satena, i to u tamnoplavoj nijansi. U pitanju je komad koji se kopča oko vrata, ima dubok V-izrez i ističe njenu prepoznatljivu i neverovatnu figuru, uz nešto komotnije nogavice.


To je začinila vrlo glamuroznim nakitom brenda Marli Empire: dijamantskim prstenjem, ogrlicama, narukvicama i minđušama, ali je uz ovakvu eleganciju odabrala i dašak ležernosti. Naime, Dženifer je sve upotpunila Coach kačketom od tamne kože, a nosila je i mantil koji je pustila da joj pada sa ramena.

 

Inače, tom prilikom je skoknula i do lokalne robne kuće Target i iznenadila fanove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez Fans (@bbjlo)


U prvim godinama karijere Džej Lo je bila poznata upravo po ovakvim kombinacijama nonšalantnog i luksuznog, pa ne čudi ako ste dok ste gledali ove fotografije zapevali neki od njenih hitova od pre više od dve decenije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srbin koji je oduševio Dženifer Lopez

 

makonda-tracker